Powered by Blogger.

TIPS ATAU PETUA MELAWASKAN BERAK

>> Friday, 5 February 2010

Saiful Tak Buang Air Besar Dua Hari Selepas Mendakwa Diliwat 
INI BUKAN SEEKOR KUCING..INI ADALAH BEREKOR-EKOR SAIFUL YANG SEDANG MAKAN
KUALA LUMPUR: Mohd Saiful Bukhari Azlan memberitahu Mahkamah Tinggi di sini hari ini bahawa dia tidak membuang air besar selama dua hari selepas didakwa diliwat oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim.


Ketika menyambung keterangannya pada hari ketiga perbicaraan kes terhadap Anwar yang dituduh meliwatnya, Mohd Saiful berkata seluar panjang yang dipakainya pada hari kejadian adalah hadiah daripada Anwar.


Mohd Saiful, 25, bekas pembantu peribadi Anwar, adalah saksi pertama yang memberi keterangan apabila kes itu bermula pada Rabu di hadapan Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah.
Anwar, 63, dituduh meliwat Mohd Saiful di Unit 11-5-1 Kondominium Desa Damansara, Jalan Setiakasih, Bukit Damansara, antara 3.01 petang dan 4.30 petang pada 26 Jun 2008.


Dia dituduh mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan dan boleh dihukum penjara sehingga 20 tahun dan disebat jika disabit kesalahan. Pada prosiding yang bermula 9.51 pagi tadi, Mohd Saiful Bukhari juga memberi keterangan terhadap sampel-sampel yang diambil dari badannya selain baju dan seluar dalamnya juga dijadikan barang bukti.


Mohd Saiful berkata, dia menganggap Anwar seorang pemimpin berkarisma dan sebab itulah dia mahu bertugas dengan penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu.


Peguamcara Negara II, Datuk Mohd Yusof Zainal Abiden, yang mengetuai pihak pendakwaan, kemudian mahkamah bahawa pemeriksaan utama terhadap Mohd Saiful Bukhari sudah selesai.
Beliau juga berkata, semua pihak akan sekali lagi mengunjungi tempat kejadian liwat itu di Kondominium Desa Damansara hari ini berikutan permohonan daripada pasukan pembelaan Anwar.


Prosiding itu kemudian ditangguhkan pada 11.15 pagi.


Tiga trak membawa anggota Pasukan Simpanan Persekutuan (FRU) dan dua trak penyembur air serta dua trak polis memasuki kawasan perkarangan Kompleks Mahkamah Jalan Duta pada 10.15 pagi ini kerana terdapat ura-ura satu demonstrasi akan diadakan di situ selepas solat Jumaat. - BERNAMA


note:-
Apa ni tengah-tengah makan  boleh cerita pasal tahi pulak...woi mangkuk pasal berak pun nak mengadu...memang muka bantal celako ni...laknat kau mangkuk...kahkahkah kalau betul-betul kau kena liwat lagi senang nak berak la woi...mengikut pakar perubatan apabila seseorang kena liwat atau tercucuk tusukan tumpul pada jubor ia akan lebih mudah mengeluarkan tahi...atau bahasa mudah letak jubor kat mangkuk pakai jadi selalu...beruuuuuh...yang arif ini lagi satu pemalsuan saksi...mengikut firasat mak nyah jalan p.ramlee kes ini hendak digugurkan dengan serta merta dan si anwar hendaklah dibebaskan tanpa ikatan...yang arif percaya ka kalau saya mengatakan yang arif diliwat seorang pondan tua jalan pasar pudu...sedang kan yang arif seorang lelaki yang gagah, badan berketul-ketul...kahkahkah yang arif ada nafsu maaa...!!!

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER