Powered by Blogger.

ISLAMKAN UMNO DARI KAFIR

>> Friday, 5 February 2010

PESANAN UNTUK ANAK MUDA


SATU LAGI PESANAN : HIMPUNAN BANTAH FITNAH JUMAAT 5HB FEB 2010 - 2 petang lepas solat Jumaat di Masjid Wilayah Persekutuan di Jalan DUTA dan berarak ke mahkamah. Penyokong di wajibkan hadir


Nik Aziz mahu Pas, Umno duduk berbincang


BERBINCANGLAH DI ATAS MEJA


KOTA BHARU: Selepas menolak perbincangan kerajaan perpaduan antara Pas dan Umno, Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat, mahu Umno dan Pas duduk semeja membincangkan isu berkaitan agama Islam daripada berterusan menghabiskan masa bertelagah mengenai politik.

note:-
tamparan hebat untuk kita datuk seri...ore tuo geger dah pasal islang...dulu kerajaan perpaduan kita juga wat bronar...ini ajak bincang pasal islam pulak...perghhh tak masuk akal lah ore tuo ni...mana mungkin malaysia di jadikan negara islam...negara sekular pun bukan,negara islam pun bukan...habis tu malaysia ni negara apa...inilah negara bukan-bukan.

Menteri Besar Kelantan itu berkata, pemimpin Umno perlu memikirkan mengenai pentingnya kedua-dua parti itu membincangkan isu yang menyentuh agama kerana tiada faedahnya sekiranya kedua-dua parti mengamalkan pendekatan permusuhan politik.

note:-
apa yang penting duit-duit...islam kasi belakang lah...bila masa umno nak fikir pasal islam ni...masjid diroboh inikan pula...sepatutnya di ajarkan semula mengucap dua KALIMAH syahadah untuk umno...kalau tidak umno boleh di tanam kat jirat  tak payah di talkim kan...sori lah nik ajis gua tak minat bincang pasal2 islam ni...nak islam pergi mekah lah...!!!

Nik Abdul Aziz juga berkata, tidak ada sebab langsung untuk kedua-dua parti itu bertengkar mengenai isu pembangunan.

note:-
apa ni tok guru...pembangunan tu tuhan kami...tiada pembangunan rakyat tak sembah kami(umno)...wehhh tok guru kami (umno) tuhan tanah melayu,tiada kami tiadalah rezeki rakyat...tok guru ada faham...itu lah cakap pasal islam sangat sampai pasal pembangunan pun tak tahu...weh tok guru join la kami parti toghut ni...!!!
kahkahkah itulah sketsa umno bila membaca kenyataan tok guru
nik aziz bila ajak berbincang pasal islam...!!!

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER