Powered by Blogger.

Pru 11,penipuan Umno terengganu paling bosar (fakta)

>> Sunday, 17 July 2011

Tak umPORNo la kalau tak menipu bro,camano dgn gaji exco2,yb gerombolan songkok tinggi menang dgn undi menipu.bagi makan anak bini dengan duit haram wal-jaddah.sendiri buat sendiri tanggung bro....kahkahkahkah
Ekau raso dah hebat mentadbir rakyat,dah terlampau syok dgn makan gaji beribu-ribu.mano nak insaf kalau berbulan-bulan buto2 duit haram masuk...

Read more >>

Read more...

Al-fatihah buat MP Titiwangsa Dr Lo'lo' (Video Inside)

‎[keluarga] Innalillahiwainnailaihirojiun.​Dr. Lo'lo' baru menghembuskan nafasnya yang terakhir. Jenazah sedang diusahakan untuk dibawa ke Masjid Al-Akram, Dato'.sumber dari Facebook rasmi arwah Keramat.facebook.


Meninggal dunia dalam perjuangan islam...Alfatihah semoga rohnya dicucuri rahmat..Allahuakbar
Read more >>

Read more...

Ini betul-betul law of the Jungle

Seronok layang badut-badut malaysia sejak BERSIH 2.0 di lancarkan,ramai badut2 melompat cam buntut keno paku payung.yang peliknya kenapo, mulo2 bersih diperkenalkan tahun 2007 tak dilabelkan pertubuhan haram dan kenapo di kuatkuaso kan pada tahun ni?kalau nak ikut pertubuhan haram,den nak tanyo apakah Satu malaysia petubuhan halal?...kahkahkahkah
Cam mano dgn program permato,sejuto belia,den cumo nak tahu bikos almaklum la den ni budak skolah laie.


Cerito sebenar kerugian peniaga sempena tarikh keramat 907
Nah ambil kau bangla lebih cerdik dari malayu porno.ini bukan bangla PATRIOT,ini bangla beriman...kahkahkah

Read more >>

Read more...

Ugutan DAP keluar PR ingat ada goyang ker?

Lu langsi lu mati....!!!
Apo kono dgn ekau jang,apo virus MCA sudah menyerap dalam parti ekau.enakmen yang digunapakai oleh datuk MB adalah eknakmen zaman umPORNo dulu lagi,cumo zaman BN tak kuatkuaso just enakmen sebagai boneka utk menarik pengundi-pengundi melayu....kahkahkah

Jawapan profesional tak macam ekau ikut suko cakap anak tokak je.menggunakan media hal dalaman PR .jangan ingat raso dah kuat kalau memancing takdo mato kail......

So,ekau nak keluaq sangat kan.lu ingat kami dari PAS ada goyang ka  sama lu punya ugutan? jangan jadi bongap nak tunjuk kito hero PR.berkeras dalam isu yang berlainan agamo.tak sokong kaji dulu isu .apo guno ekau dgn Umno BN kalau menghentam membabi buta,den ingat babi tak buto cam ekau....kahkahkah
Read more >>

Read more...

Luahan hati pencacai umno totok terhadap kepimpinan Najib

Den kadang-kadang poning kepalo duk memikir perjuangan songkok mencecah bumbung keto kancil ni.bukan  tak tahu moral,maruah kepimpinan umno yang sudah lamo bonar tercalar.yola kalau di beritokan dari akhbar blog,facebook twiter pro PR ekau kato den memfitnah."ala akhbar pembangkang apo dibuat olej kerajaan semuo tak keno".(alasan biaso di songar).buat tatapan ekau gerombolan songkkok tinggi inilah luahan perasaan OKUdan lebih otai berbanding pemudo2 lokman adam...kahkahkahkah


Sokong guno akal hentam mengikut isu,jangan sokong membabi buta hentam kerano nafsu.Apo laie alasan menyobab kan kamu terus bergelomang,bersengkonkol dalam suatu lubang najis yang tak pernah di servis oleh Indah water,dengan dalam lubang itu penuh dengan sampah sarap.di lantai berciciran kekuningan,eeee....!!! meremang tengkuk den terbayang umno seperti tahi muhyiddin terkono cirit birit bertaburan di lantai tak sempat ke tandas....kahkahkahkah

Read more >>

Read more...

Khabar Dr Lo' Lo' Sudah Meninggal Tidak Benar


Khabar dari beberapa twitter dan facebook mengatakan ahli Parlimen Titiwangsa, Dr Lo' Lo' Mohd Ghazali sudah meninggal dunia tengah hari ini adalah tidak benar. Pengarah Pilihan raya Pas yang juga kawan Dr Lo' Lo' Dr Mohd Hatta Ramli yang dihubungi sekejap tadi memaklumkan Dr Lo' Lo' masih ada. 

"Beliau masih ada tetapi keadaanya kritikal, petang semalam saya menziarahinya," kata Dr Hatta yang menyesali beberapa laporan menerusi twitter.

Adalah diharap semoga para tweet dan bloger berhati-hati dalam membuat laporan atau pun mengkhabartkan berita seumpama ini kerana ia adalah fitnah dan boleh menyinggu hati banyak pihak.

Sebaik-baik berita mengenai kematian atau kemalangan seseorang hendaklah dipetik dari sumber yang boleh dipercayai. Sama-sama kita mendoakan semoga Allah akan menyelamatkan Dr Lo' Lo' dan kita pula tidak tergolong 

dalam golong penyebar berita fasik
Sumber :mso


p/s:mohon maaf diatas kesilapan tadi
Read more >>

Read more...

Utusan memfitnah isu pusat hiburan di Kedah

Kalau tak memfitnah tak utusan namanya,ingat utusan ingat seks,fitnah,penipu,result ekor.inilah penyebar penyesat umat malaysia khusunya melayu  umno.tapi bro, inilah hujah gerombolan guna pakai....datang pilihanraya kita undi lagi....kahkahkahkah

Nah baca jawapan sebenar yang utusan manipulasi.

Sampai bilo lah ekau nak cari makan kot haram bagi anak bini makan.dah sampai tahap gaji maksimum yang haram pejam mato lerrrr.teruskan meCAI,disundal dilacur oleh perogol,pembunuh semestinya United Malay National Organization...kahkahkahkah
Read more >>

Read more...

Najib pening atau buat2 bodoh

Ini kalau den kato banggang ,geng songkok tinggi berbulu  ni.so ekau tengok sdiri lah kenytaan banggang pemimpin pencacai beb.hallo najib razak,pasal tak bersih PRU lah kami buat BERSIH perhimpunan aman.bagi ekau dio ni sajo buat2 banggang atau memang benggong....kahkahkahkah

Pasal tak bersih SPR kami nak BERSIH sebelum PRU wahai najibuntuya.baik diam kalau bongap.
Moral of the story:umPORNo penkhianat,penderhaka kepada YDP Agong dan perogol demokrasi 
Read more >>

Read more...

Manusia paling banggang aku jumpo

Hampir satu bukit jalil aku jumpo manusia banggang dan bodoh,kerano fanatik bodoh terhadap bola sepak negaro eropah sanggup bergaduh kecil dan memalukkan kawan satu negaro.bodoh memang bodoh...khaik tuihhhhhhhhhh untuk penyokong2 fanatik bola terutamonya penyokong Liverpundek dalam video ni.

Kalau keno kat den mau den amuk satu stadium.apo peduli biar terkenal masuk jail kerano mengkapak kan penyokong lembu serupo ni.ingat sonang ko nak familiar satu Malaysia....kahkahkahkha
moral of the story liverpoooorah bodoh piang
Read more >>

Read more...

Pak samad dah mula benci Najib

Bhai...setakat ekau lepasan form five wa tak heran lu bonci kerajaan gerombolan songkok tinggi,setakat lu ketua bahagian,cawangan,abang long,ayahanda sedikit pun pimpinan songkok tinggi tak heran.bila puak-puak profesional,intelektual yang suatu masa dulu hal politik ni dibangkul sampahkan mula bersuara alamatnya bertambah obes lah kak mah....kahkahkahkah 

Den terharu bonar bilo umno semakin tersepit.sapo lopeh ni boleh jago kak rosmah poei shoping kat oberseaaaaaa....kahkahkahkah
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k