Powered by Blogger.

Pak samad dah mula benci Najib

>> Sunday, 17 July 2011

Bhai...setakat ekau lepasan form five wa tak heran lu bonci kerajaan gerombolan songkok tinggi,setakat lu ketua bahagian,cawangan,abang long,ayahanda sedikit pun pimpinan songkok tinggi tak heran.bila puak-puak profesional,intelektual yang suatu masa dulu hal politik ni dibangkul sampahkan mula bersuara alamatnya bertambah obes lah kak mah....kahkahkahkah 


Den terharu bonar bilo umno semakin tersepit.sapo lopeh ni boleh jago kak rosmah poei shoping kat oberseaaaaaa....kahkahkahkah

1 comments:

Isa Sunday, July 17, 2011  

ekau tak baco "Pemberitahuan" kat blog den ko...???

hahaha... dah masukkan balik...

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER