Powered by Blogger.

PROJEK LANGGAR NIK AZIZ PART 1

>> Monday, 22 February 2010

Salam bro kat luar sana...aku tahu projek ini mungkin ramai tak berani join aku sebab ramai telah hilang kejantangan...lain lah join projek langgar hadi rusila.

Dengan offer yang tinggi untuk pesreta pertama pun tak termakan...he2 memang kau orang wala' tahap gaban kat nik aziz...tiada siapa boleh mempertikai kewibawaan TGNA ni.

Kenapa dengan nik aziz korang berwala'...sedangkan dengan penyelamat mangsa lemas kat pantai rusila korang hentam gila-gila macam korang hentam azwan ali...macam budak rusila tu kelas debek.

Dengan kekuasaan illahi datang pulak satu ujian pada gerakkan islam muzakarah ala nik aziz...kehkehkeh...apa beza muzakarah ala nik aziz dengan berbincang ala hadi dengan umno...tolong jawab skit bhai...mana kaki pro EGM sudah hilang taring...takut di sergah dari pulau melaka ker.

Sebab itu aku lancarkan projek yang memang tak mengutungkan dan bakal dapat cacian dari pas terutamanya yang pro nik aziz atau EGM.

wala' jangan tak wala'...dan jangan lupa wala' pun kena pilih kasih...kehkehkeh wajib wala' pada nik aziz...wajib lawan hadi...kehkehkeh.

Selamat bermaki-makian...!!!

 

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER