Powered by Blogger.

AKU LANCARKAN PROJEK LANGGAR NIK AZIZ

>> Monday, 22 February 2010

Oleh:KetuaPolis

Salam satu malaysia...kehkehkeh macam umno pulak bunyi nya...aku nak lancarkan projek langgar nik aziz memandangkan projek langgar hadi dah ada di ketuai aduka taruna...amacam ada berani ikut aku.


Aku buka keahlian hari ini melalui pendaftaran melalui email aku kat atas...aku nak kumpul seramai mungkin keahlian memandangkan projek ini memakan tenaga dan masa yang panjang...so lu di luar sana jangan tunggu lagi.


Pendaftaran ahli pertama akan mendapat corner lot banglo area KL..jangan lengah-lengah bro...terbuka semua keahlian tidak kira faktor umur,parti,dan jantina.


Ok apa-apa hal lu contact aku di talian hayat aku yang terakhir kat atas...Aku harap projek ini berjalan dengan lancar dan di rahmati allah...wa chowwwwwwww...!!!



5 comments:

kk Monday, February 22, 2010  

aku nak join tapi aku masih ada lagi wala' dan thiqoh pada tok guru ku. aku tak akan langgar wala' dan tiqhoh kepada pemimpin pas

Shahr Albatnani Monday, February 22, 2010  

nak naikkan ranking ke? knp guna tok guru nik aziz? org kurang minat. kalu nak ranking naik mendadak utk juang ruang iklan tu, langgar je masjid kristal kat terengganu. stadium dah ada org langgar.

Shahr Albatnani Monday, February 22, 2010  

berapa nak jual 1 petak ruang iklan kat atas?

badrulh_6009 Monday, February 22, 2010  

mata jer celik tp hatimu buta...sungguh kesian kamu...tersesat,gagal mengenal antara manikam dan butiran pasir..

Abu Numan Services Wednesday, February 24, 2010  

payoh laku projek nie... kene tukar projek lain gamoknyo...

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER