Powered by Blogger.

WOI UTUSAN GUANG ENG CABAQ HAMPA TU

>> Saturday, 13 February 2010

Pulau Pinang tidak hormati hak agama lain-utusan

UTUSAN AKHBAR CILEKERRR...HAIYAAAA...!!!

PEKAN 13 Feb. - Kerajaan Pulau Pinang pimpinan DAP dianggap gagal mewujudkan suasana harmoni apabila tidak menghormati hak agama lain berikutan membatalkan perarakan sempena sambutan Maulidur Rasul di negeri itu.

Ahli Parlimen Rompin, Datuk Seri Dr. Jamaluddin Jarjis menegaskan, tindakan kerajaan negeri itu jelas bertentangan dengan falsafah membela dan menghormati hak rakyat sebagaimana diamalkan Barisan Nasional(BN). - Utusan


note:-
kahkahkah...akhbar bangkai bin najis mughalazah...melapor berita tak pernah tepat...melaporkan berita supaya negara jadi huru-hara...akhbar memecah belah perpaduan kaum akyat...inilah akhbar haram jaddah...menjadi barua umno dulu kini dan selamanya akan mampossss...kahkahkah!!! klik


Zahrain keluar parti kerana tak dapat projek: Guan En-bhairan

GEORGETOWN: Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng, menyifatkan tindakan bekas Pengerusi Parti Keadilan Rakyat (PKR) Pulau Pinang, Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim, keluar daripada parti itu kerana kepentingan individu dan peribadi.

Guan Eng yang juga Ketua Menteri Pulau Pinang berkata, keretakan hubungan antara beliau dan Ahli Parlimen Bayan Baru itu berpunca apabila Zahrain gagal mendapatkan kontrak RM40 juta untuk mengurus projek Bukit Jambul Golf Resort.

Katanya, beliau tidak meluluskan kontrak kepada syarikat yang disokong kuat Zahrain kerana ia baru dua bulan ditubuhkan sebelum tender projek itu dikeluarkan iaitu pada akhir September 2008.

note:-
kahkahkah kantoi sudah projek kepala bana...kalau dah biasa bergelumang dalam tahi...tetap berbau kalau di basuh...alahai mat lompat...ahli pkr harus di tarbiyah secukup-cukupnya...pelajari daripada ahli2 pas...kahkahkah woi pkr jangan sombong kerana hampa perangai umno masih menebal dalam diri...woi pemimpin pkr usrah bulanan jangan lupa...usrah lah tpt mempertahankan ikatan ahli2 memtarbiyah ahli2...jangan semangat pilihanraya atau semangat anwar je...!!!

1 comments:

Tan Loo Ley Saturday, February 13, 2010  

Dulu masa meraba pungkoq tengah duk kepala masuk air....ni pun kepala dah masuk air kot!!

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER