Powered by Blogger.

FITNAH DAJJAL TELAH TURUN

>> Wednesday, 10 February 2010

Taktik Tiga Serampang Umno Pecahkan PR 


DAJJAL 2010 
 
KUALA LUMPUR, 10 Februari - Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim menafikan dakwaan bahawa Pakatan Rakyat kini mula goyah berikutan desas desus beberapa Ahli Parlimen dan Ahli Dewan Undangan Negerinya akan keluar parti.

Anwar sebaliknya menyifatkan desas desus itu sebagai strategi Umno-Barisan Nasional menguburkan pakatan pembangkang itu.

“Tidak ada sama sekali, saya tidak tahu satu dua (Ahli Parlimen dan ADUN) tetapi kalau enam atau lapan, mereka telah keluar kenyataan dan telah marah kerana ditunding sedemikian,”katanya di perkarangan Kompleks Mahkamah Jalan Duta.

Katanya, Umno juga menggunakan kes konspirasi liwat II yang dikenakan terhadap beliau dan taktik memancing Ahli Parlimen dan ADUN bagi memastikan recana mereka berjaya.

“Strategi Najib memang menggunakan kes ini dan dalam masa sama menberi keputusan kes Perak, kemudian cuba membeli beberapa Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) dan anggota Parlimen.

“Sudah dikeluarkan kenyataan oleh salah seorang Ahli Parlimen PKR yang menyatakan orang kepercayaan Najib, Duta Malaysia ke Amerika Datuk Jamaluddin Jarjis adalah antara yang terlibat cuba memujuk dan menjamin apa saya. Golongan ini korupsi tidak ada makna bagi

mereka,”katanya.-YUSMAWATI MHD YUSOF

Selangorkini

1 comments:

Tan Loo Ley Wednesday, February 10, 2010  

Tak apa yang hendak dipercayakan.Kita hanya tunggu pengumuman siapa yang hendak keluar PR itu saja.

Kalau setakat pusak-puak umnongok ni cakap, sorry sampai mampos pun aku tak percaya...u tau sebab apa?

SEBABNYA PEMIMPIN UMNO SUKA BERCAKAP BOHONG....MENIPU TAK HABIS-HABIS..RAKYAT BUKANNYA BODOH......NAK CONTOH?

1.Kenaikan harga petrol...berapa kali menteri menipu? cuba ingat...cakap minyak tak kan naik tiba-tiba naik harga petrol atas nama penyusunan semula harga petrol....kepala otak dia orang..

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER