Powered by Blogger.

SKETSA DARI MAHKAMAH PENIPUAN RAKYAT

>> Wednesday, 10 February 2010

Perghhhh ramai jugalah yang hadir mahu pun yang tua atau muda...tapi aku tengok sebelah pakatan ni lebih ramai geng-geng veteran al-maklum lah geng-geng muda pakatan ni dah tahu jalan story mahkamah cap dacing ni...syabas yang veteran...tanpa veteran sipalah pemuda...!!!


ini tak lain tak bukan sah bertakbir...trade mark bulan maaa...india cina sekarang pun dah pandai bertakbir...he2 umno tak ambil tindakan tau report kaaa ini satu penhinaan terhadap islam...allah untuk melayu yang layu...!!!


wartawan pun penyibuk je ni...mana parpukari dah kata hero papa gomo...aku duk cari tak jumpa-jumpa...jumpa hang siap tidoq balai  la...berani dalam blog ja malaun ni.

Caya lah bro kit siang..,lu support gua...gua support lu
Haji I.S.A my sifu raja khilaf  wilayah persekutuan...trade mark haji,hang kitab mana pakai...
serban tak lekang dek kepala...wa cukup respect dengan dia ni...OCPD balai pun kecut teloq dengan orang tua ni...apa ayat dia pakai entah.

Yang ni tak yah cerita lah...ket mano ado orang ramai kek situ lah dia menyibuk...gaji naik rakyat juga bayor bukan hisham bayor...so lu kerja untuk rakyat bukan ikut kepala bana umno k

DARI MAHKAMAH KER PERHIMPUNAN BERSIH

 
Inilah lembu-lembu yang tak berakal...maruah tergadai dengan nilai dunia yang ciput...janji makan support duit 10 riyal...kahkahkah ketuanan zambry al-kuty


Daulat tuanku...umno sehaja yang berdaulat tuanku...rakyat lain perderhaka tuanku...ini lah anak melayu yang bakal memimpin negara tuanku...anak bangsa yang mudah dipancing dengan wang ringgit yang terlalu rendah nilainya...anak melayu yang bakal menjual negara tuanku...inilah ketuanan umno,tuanku...memperbodohkan rakyat agenda kami tuanku...kahkahkah

Ingin gambar lebih banyak sila klik.Terima kasih tuan blog yang sudi memberi izin mengambil gambar..gua dh minta izin siang2 lagi kat mahkamah dengan husband dia ni...sori lah gua punya camera cap ayam buat hal....al-maklum lah blogger pun cap ayam...kahkahkah

2 comments:

ummu asiah Wednesday, February 10, 2010  

caya lah..mr head of police...

jadi best jalan cerita dia..

power rupanya blog ni...kena link ni..

Ketua Polis baik....

Ketua Polis Wednesday, February 10, 2010  

kahkahkah...terima kasih banyak kerana izinkan ambil gambaq..he2

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER