Powered by Blogger.

KDN jangan lupa video jkk yang nie, siyes terbaik

>> Friday, 1 June 2012

Video menyeluruh Bersih 3.0 akan ditayang


PUTRAJAYA 31 Mei _ Kementerian Dalam Negeri (KDN) akan menayangkan kepada umum rakaman video yang menyeluruh mengenai perhimpunan Bersih 3.0 pada 28 April lalu.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata, rakaman video akan disiarkan menerusi laman web rasmi KDN atau pun diedarkan kepada media penyiaran tempatan.

Beliau memberi jaminan rakaman itu tidak mempunyai sebarang tapisan, superimpose atau lain-lain aspek yang boleh menimbulkan sebarang kesangsian dalam kalangan masyarakat umum.

``Saya mahu rakyat melihat dalam keadaan yang menyeluruh, sebab ada beberapa video atau imej yang dikeluarkan kini hanya melibatkan masa dan tempat tertentu,'' katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang akhbar selepas menerima kunjungan hormat Ketua Operasi Palang Merah Antarabangsa (ICRC) bagi Asia Timur, Asia Selatan dan Pasifik, Alain Aeschlimann di sini hari ini. - UTUSAN
p/s:  Abang k siyes ni bhai memang video ni terbaik tengok view brapa ribu, tapi tak sampailah 2juta sebagai mana bayar artis KPOP najib baru2 ni. please jangan merogol KDN dibawah anak tun hussin, please please walaupun rakyat dah tahu memang polis bekerja untuk umno

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER