Powered by Blogger.

Tetiba aku panas tengok video ini

>> Wednesday, 9 May 2012


Siyes.. aku tak boleh tengok video celaker ni. tapi aku berprasangka baik maybe mak atau kakak atau pengasuh baby ni mental atau bahasa kasar isim,

Stop ler citer sal budak mental ni, yang aku lagi cukup benggang adalah cameraman bahalol tu yang tak pertahankan baby tu kenapa? tanpa disedari cameraman ni juga dapat saham. Sumber aku rembat sini





9 comments:

Anonymous,  Wednesday, May 09, 2012  

sebab apa tak lapoer kebalai polis ja...hang pun sama gila babi gak....

Anonymous,  Wednesday, May 09, 2012  

klw xske sgt baby 2 wt mai kt aq wei , , bia aq bela , , cian aq tgk kt baby 2 wei , ape la dosa dye smpai koe wt dye cm2 smpai dye da xlarat nk nanges ag , ,:'(

aNa143 Wednesday, May 09, 2012  

sial punya betina..kalau ank aku dah lama kau aku sepak2..sial

myera aneyz Thursday, May 10, 2012  

wie sian nye dia bak sini biar aq bela...aq syg baby....sebab aq nk adek

Anonymous,  Thursday, May 10, 2012  

Yang tukang ambik gambar tu... naper xhalang pompuan tu dari menyeksa kanak2 yang xberdosa dan xngerti apa2 pun kenapa dia diperlakukan sebegitu oleh pompuan (mak @ ?) tu...

Anonymous,  Friday, May 11, 2012  

ape ke dodolnye cameraman tu. ape ler salahnye klo dy g amek budak tu, pujuk ke ape... setakat jerit2 "ïra, ira! ko nak bunuh budak tu ke?" hek eley aq kat sini pon blh buat....
ape ke peliknye....

Anonymous,  Sunday, May 13, 2012  

cameramen pn 2x5 gak... dua2 xder perikemanusiaan... otak letak lutut.

hanif Monday, May 14, 2012  

Ini kerja manusia xde otak...melampau sgt2 ni

Anonymous,  Wednesday, May 16, 2012  

ni dh lama la ni..kes dah setel cuma ada yg tak bertggjwb memuat naik ke you tube, tujuan apa hanya dia yg tau. dan kamera woman tu tak bersubahat. cuma tu je cara dia nakkan bukti utk police report.. dah byk kali dia cuba tlg baby tu, sekali ngan dia jugk yg kena.. so jgn terlalu cepat menghukum si kamera woman tu...kata celik IT. menda yg dh selesai pun tak tau lg ke? hehe

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER