Powered by Blogger.

Lama aku tak update BLOG

>> Wednesday, 9 May 2012

STARTING BLOGGING 16 SEP 2009


Untuk pengetahuan all fan sebenarnya aku dah lama ada blog cuma aku tak publish kat korang, Sibuk dgn fb dan ada prasaan malas nak menulis. memandangkan pulak aku tengok makin ramai blogger2 pro Pakatan Rakyat so aku ambik jalan stop nulis blog. arghhh dgn alasan serah kat blogger power.

Tambah2 plok ada fb ermmmm... lagi bertambah penyakit malas aku, sebenarnya aku aktif blogging sebelum aku setup page JkkKFanClub .so memandangkan pilihanraya dah tak lama dan rasa diri ini bertanggungjawab nak menangkis fitnah United Myanmar national Oragnization diri ini terpanggil nak menulis balik.

Memang tetiba rasa diri nak aktif balik blog cuma aku kekurangan ADMIn yang betul2 rajin menulis.so sesapa rasa nak jadi admin blog amber rajin2 lah menhantar email di alamat jkkfanclub@gmail.com insyallah aku akan tapis siapa anda mana2 tahu ada penyamaran dari SB atau caicai.

p/s SO RAKAN-RAKAN BLOGGER YANG INGINKAN BLOG ANDA DI LINK KAN SILA TINGGALKAN KOMEN ANDA DISINI, tq


11 comments:

TINTA GERIMIS Wednesday, May 09, 2012  

http://habibah89.blogspot.com

tahniah sbb dh update.. =))

Hishyamuddin Wednesday, May 09, 2012  

loh, ni bru thu JKKK ade blog..kemas sek kiter..

pkks Wednesday, May 09, 2012  

layari Webpage PAS Kuala Selangor
http://www.kualaselangor.pas.org.my/

Pena Terengganu Wednesday, May 09, 2012  

ni blog ambe...
www.penaterengganu.blogspot.com
BLOG BAHASA TERENGGANU PERTAMA DI DUNIA....
link skali deh dgn blog jkkk...hihihih

VanDerSafWan© Wednesday, May 09, 2012  

http://safwanabdulrahman.blogspot.com/ Safwan :)

Kazen Wednesday, May 09, 2012  

mohon link jugak laa blog ambo yg xfames nie


http://www.khairul-zamri.com/

jkkk joinlah skali segmen ambo leh jugok samo2 mmeriahkan keadaan :) tq

AzwanRamli Wednesday, May 09, 2012  

Kemah ngat jkkk,molek beli domain diri r.... jkkk.com ker.haha.

azwanibnuramli.blogspot.com

Muhamad Syafiq Wednesday, May 09, 2012  

Assalamualaikum. tumpang sini :)

http://simpl3blog.blogspot.com/

Tuk Kiyai Thursday, May 10, 2012  

Salam JKKK
Blog tuan sudah saya linkkan.
ini link blog saya (Tuk Kiyai) www.kafesantai.blogspot.com
Selamat berjuang

NOOR ASYRAF BIN MOHD NOOR Thursday, May 10, 2012  

link blog amber thowww..
kosi2 sapo minat photography

http://wakdafak.blogspot.com

Kazen Friday, May 11, 2012  

isnin depan kawe lancar Giveaway hadiahnye Domain...mehlaa JKKK join manetau leh gak pakai domain dot com...blog traffik lawa dah nie...lagi lawa pakai dot com :)

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER