Powered by Blogger.

Najib menipu rakyat lagi selepas menghina kelantan

>> Saturday, 3 March 2012


Baca bawah ni petikan media pengampu tahap jilat menjilat kat bawah ni


KOTA BHARU: Datuk Seri Najib Razak hari ini mengumumkan bahawa sisa buangan kilang memproses nadir bumi Lynas di Gebeng, Kuantan akan dipindahkan ke lokasi lain yang jauh dari penempatan penduduk.

Perdana Menteri berkata, keputusan itu diambil selepas mengambil kira soal kelegaan masyarakat tempatan daripada segi psikologi dan emosi.

"Walaupun saintis sudah mempunyai bukti termasuk akuan dari badan-badan antarabangsa sisa buangan itu selamat tetapi kerana masih ada orang yang tidak puas hati yang membabitkan soal emosi dan psikologi, jadi kita putuskan kena pindahkan sisa buangan itu ke tempat yang lebih jauh," katanya.

Beliau berkata demikian selepas menghadiri Majlis Pemimpin Bersama Rakyat dan Majlis Ramah Mesra bersama Profesional Kelantan di sini hari ini.

Najib berkata, kerajaan masih menimbang lokasi bagi sisa buangan yang akan dipindahkan itu dan akan diumumkan kelak. - BERNAMADah baca dah faham? apa yang den nampak jelas dan padat penipuan berlaku lagi  kat atas ni. najib kata Lynas ni tak merbahaya dan selamat. kalau selamat jangan buat jauh-jauh dari penempatan penduduk. den cadangkan ekau buat jer kat pokan dan ekau selaku PM anak jati pahang stakat nak cari seluas tanah takdo masalah.

kalau ekau masih tak memahami apo den cakap ni silo poie ambik wuduk pastu ekau tahajjud duo rakkat insyallah paham lopeh ni. ini adalah berita mengembirakkan rakyat ini adalah janji pilihanrayo.adakah ekau konal Bn baru semalam? kenapo ekau tak cakap jer dopan2 rakyat Kuantan? phuihhhh politik bulshitttt

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER