Powered by Blogger.

Cubaan najib menipu klate nampaknya gagal.

>> Saturday, 3 March 2012


Sebelum tu baca leteran dari meiarasmi umno kat bawah ni

BACHOK 3 Mac – Kira-kira 47,000 keluarga miskin di Kelantan berpeluang memiliki rumah sendiri atau membaik pulih rumah yang hampir roboh sekiranya Barisan Nasional (BN) diberi mandat memerintah negeri ini pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) kelak.


Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Kelantan, Senator Datuk Dr Awang Adek Husin berkata, tawaran itu akan dimasukkan dalam manifesto BN pada pilihan raya umum akan datang.

"Rakyat Kelantan termasuk bukan bumiputera perlu yakin dengan janji itu kerana BN tidak mungkir janji,” katanya kepada pemberita selepas menemui penduduk di Kampung Bekelam di sini, hari ini.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas kenyataan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dalam lawatan sehari ke negeri ini semalam, yang antaranya akan memberi keutamaan untuk membina lebih banyak rumah rakyat di negeri ini sekiranya BN diberi peluang mentadbir Kelantan.

Dalam lawatan ke tiga daerah iaitu Jeli, Pasir Mas dan Kota Bharu, Najib turut memberi jaminan untuk menyelesaikan masalah bekalan air, ladang rakyat dan infrastruktur. – BERNAMA

Rasuah datang lagi di kelantan hari ini. "you help me,me help you...kahkhaakhkha... sebelum ni cubaan nak rasuah stadium baru di kelantan. semalam janji untuk rakyat kelantan menyediakan rumah untuk orang2 miskin...kalau orang miskin felda  dan pendalaman den  akui akan termakan janji palsu abang najib ni. cover begitu baik yang seblum ini mengutuk negeri itu yang paling miskin.

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER