Powered by Blogger.

[Video Inside] Lagi ahli umno sertai PAS di Terengganu

>> Thursday, 15 December 2011

Semakin dekat dengan pilihanraya, yang kini masih menjadi teka teki semakin panas buat parti pemerintah pusat dikepalai United Malay National Organization  atau dengan kata lain United Myanmar atau United MONKEY.

Teruskan berteka-teki dengan golongan marhaen semakin lama semakin menyampah rakyat dengan muka rosmah al-borosi.

Adakah masih kelupaan tarikh 9 Disember 2011 lalu, 80 orang ahli Umno dari cawangan Kampung Banggol Donas yang terletak dalam kawasan Dun Teluk Pasu, Parlimen Kuala Nerus Kuala Terengganu? telah mengambil keputusan keluar dari parti itu dan menyerahkan borang keahlian PAS kepada Salahuddin.[puteri umno]


Diakui sendiri oleh geng gerombolan terengganu bahawa mereka berada dalam keadaan semakin lemah sekarang, sehingga menyebabkan orang ramai semakin hilang keyakinan terhadap Umno BN untuk terus memerintah di negeri itu.

Realiti itu terserlah apabila ahli-ahli Umno di Terengganu kini semakin ramai yang mengambil keputusan keluar dari parti itu dan menyertai PAS, bagi bersama-sama merealisasikan harapan "PAS Ganti Umno" di negeri itu pada Pilihan Raya Umum (PRU) Ke-13 tidak lama lagi.

KENAPA ROSMAH TAK BERTUDUNG
 

Ulasan:sana keluar sini keluar yang pastinya takkan keluar butatutin tv tigo suku

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER