Powered by Blogger.

Lagi umno salah guna kuasa, menggunakan premis kerajaan

>> Wednesday, 14 December 2011

Ekau tahu ko apo maksud kerajaan? Ingat bilo sebut kerajaan korang ingat umno ker? so hospital ba;ai raya mahkamah kira umno yang punya lah?

Jangan lupa para blogger dan facebookers reramai kito poie sano memeriahkan majlis ilmu (ad dunia akbar) insyallah tiada gangguan sepertimana yang terjadi pada kuliyah Ustaz azhar Idrus tempoh hari di Universiti Islam Antarabangsa (UIA).

Kuliyah yang akan disampaikan oleh penceramah tersohor iaitu salah sorang daripaa 40 ulama' mudo umno paling famous. tidak lain tidak bukan Al-Fadhil Tuan guru al syeikhhhh fathul Bari al wahabieyyy

Yang best program ini dibuat dalam UITM untuk bercakap soal lebih kepada kepartian dan menggunakkan ustaz bagi mengaburi mato  para student. Ingat budak2 UITM bodoh macam papagomo kot.

Apo keno mengeno seorang ustaz nak bercakap soal dunia.dah takdo penceramah lain ke nak bercakap soal keistimewaan bumiputera sehingga membaruakan orang agama dalam umno.

Inilah kelebihan dalam umno bila ulama' di perkudakan sewenang-wenangnya demi menjaga politik taik BN.



Kalau orang umno boleh berpolitik dalam bangunan kerajaan apa salahnya bagi chance kat PR plak pasni.kito kan demokrasi,naper takut? potong kasi makan itu lembu lah

Dah nama title ustaz jangan sampai di labelkan ustaz anjing dan ulama' suq, menjual agama demi kedunian naudzubillah.

Tak perlu persoal banyak-banyak. bangunan2 di bawah penbtadbiran pusat di negeri2 Pakatan Rakyat hanya BN layak buat maksiat


Ulasan: Setahu den, Ingatkan ulama dalam umno hanya sekadar baca doa makan untuk majlis menteri.

1 comments:

Admin Wednesday, December 14, 2011  

Nice articles. I'm just blogwalking and very happy to stop here. And also give you some comment and following your blog here.

Dont forget to give us some your comment into my blog and following me back too.

Thanks for share,
* DARK HEART 2011 *

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER