Powered by Blogger.

Video:Event pertandingan ratu cantik maknyah

>> Monday, 4 April 2011

AMARAN OLEH PENULIS BLOG JIKA ANDA TIDAK MAMPU MENAHAN KETERLAMPAUAN INI SILA ANGKAT KAKI DAN KELUAR DARI SINI!!! PAPARAN YANG SETERUSNYA AKAN MEMBUATKAN ANDA PENGSAN SELAMA 100 HARI. FIKIR DULU SEBELUM TERUSKAN MEMBACA!! ADA FAHAM????


Helloo nyahhh.. malam neh mak nak promote sket rancangan yang berlaku 6,7 bulan lepas. Alah takanlah taktahu rancangan apa nyahhh? You all neh tak satu malaysia lah nyah.. neh yang mak nak marah neh.. eeee geram mak..nyah.. tak kuasa youuu.. nyampah!!

Neh hah rancangan miss bapok malaysia 2010 yang berlaku di pahang beberapa bulan lepas. Kurang promosi nyah. Neh yang mak nak kasi boom rancangan neh nyah. Harap nyah-nyah semalaysia boleh support mak untuk promote rancangan neh ya nyah.. nanti i loikeeee you all nyah.. auwww..

Tengok gambar-gambar kat bawah neh dulu nyah ;Gambar kat atas neh adalah gambar bapok-bapok semalaysia. Dari atas kelantan, langkawi, melaka, terengganu, yang neh mak lupa nyah dari mana, perak, pengacara program dan kedah. Sebenarnya ada ramai nyah.. semua negeri pun ada nyah.. tengok dalam video bawah neh tapi jangan pengsan sudahlah nyah.. ;Sumber sozcyili


1 comments:

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011  

huhu,aku pun nampak milo suam ada sekali tu....

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER