Powered by Blogger.

JANGAN MAIN2 INI UNDANG-UNDANG MALAYSIA

>> Wednesday, 7 April 2010

note:-
kehkehkeh...budak sekolah dari bukit gelugor di arah keluar kelas selama 10 hari..dek kena marah guru besar kerana melawan men besar itu...bunyi macam karton tapi itulah pelawak raja rimba bila guru besar pilih kasih...kerana anak ketua bahagian padang rengas di persetujui oleh guru besar kerana anak jkk...itulah jangan melawan walaupun lu betoi...anguk je jangan bangkang...kasi jilat sikit guru besar punya telor...kehkehkeh


Karpal Singh hari ini diarahkan keluar dari Dewan Rakyat dan dikenakan hukuman gantung daripada menghadiri sidang parlimen untuk selama sepuluh hari.


NONEIa berikutan tindakan pengerusi DAP itu melabekan speaker, Tan Sri Pandikar Amin Mulia sebagai seorang diktator apabila usul bagi membincangkan Apco ditolak.

"Saya menggunakan kuasa menurut Peraturan 44(2). Bentara, tolong keluarkan Bukit Gelugor," kata speaker ketika mengarahkan bentara menolak kerusi roda Karpal keluar dari Dewan.

Beliau sebelum itu terus mengasak speaker yang mengetepikan usul Tian Chua (DAP-Batu) yang menggesa kerajaan untuk menamatkan khimat syarikat perunding perhubungan awam Apco Worldwide.

Karpal berulangkali melabelkan Pandikar Amin sebagai 'diktator' dan menuduhnya "membelakangi precedent" apabila menolak usul Chua tetapi membenarkan pula usul daripada Datuk Seri Nazri Aziz (BN-Bukit Rengas) untuk mengheret Ketua Pembangkang, Datuk seri anwar Ibrahim kepada Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Parlimen pada 22 April mengikut Peraturan 17(2).

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER