Powered by Blogger.

TAK PERCAYA BERLAKU DI JABATAN KERAJAAN

>> Wednesday, 21 October 2009

DIPUKUL,DICEKIK SEBELUM DIBUNUH

SHAH ALAM, 21 Okt: Pakar forensic dari Thailand, Dr Pornthip, memberikan keterangan yang mengejutkan dalam inkues kematian Teoh Beng Hock hari ini apabila berkata, tengkorak kepalanya pecah bukan kerana jatuh tetapi kerana pukulan kuat.Tanda bulatan merah pada tengkuknya pula bagi beliau adalah akibat dari dicekik dengan menggunakan tangan dan ia adalah kesan jari pada tengkuk mangsa.

Bagi beliau, Beng Hock jatuh ke atas lantai di tingkat bawah tempat mayatnya ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri.

Dia juga berkata, kesan luka pada anus (dubur) mangsa juga akibat dari kemasukan objek keras sebelum beliau jatuh.

Berdasarkan kepada perolehan itu, beliau memberikan rumusan bahawa 80 peratus punca kematian Beng Hock adalah kerana dibunuh dan hanya 20 peratus sahaja kerana bunuh diri.

Dr Pornthip memberikan keterangan dalam inkues Teoh Beng Hock di hadapan Koroner, Azmil Muntapha Abad. Beliau dipanggil sebagai saksi profesional oleh keluarga Teoh Beng Hock.

Teoh Beng Hock ditemui mati selepas memberi keterangan kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Selangor pada 16 Julai lalu, diatas tin

AKU TAK PERCAYA MANA ADA KEMUNGKINAN SEBUAH JABATAN KERAJAAN YANG ADIL,TEGAS,BLA BLA NAK BUNUH ORANG...TAPI LU SPRM WA JAMIN LU MEMANG SELAMAT..APA PASAL LU SELAMAT...HEHEHE...UBN PEMBELA PENJENAYAH...KUGAN KES APA CRITA...MONGGOL KES APA CERITA...BLALALALALA...WA BAGI TAHU LU PANDAI2 LA FIKIR

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER