Powered by Blogger.

{Video Inside}Tokoh-tokoh anak muda Malaysia yang perlu dicontohi

>> Friday, 2 December 2011

Bilo artis masuk umno confirm semakin teruk dan jahil.dari mendedah aurat semakin ketara dedah aurat bila masuk dalam team United Malay Nasional Organisation.berbezo dengan artis lain bila bersama PR khususnya PAS mencari pahala agenda utama.

Artis idola anak mudo

Bob Lokman, setelah keluAr dari dunia arTis yang menGlalaikan

Ustaz azhar Idrus penceramah bebas dari Terengganu mendapat pingat sebagai tokoh ANAK MUDA jasanya mengajar ilmu Allah

ARTIS CONTOH PALING TERBAIK...
!!!!...alahai rezeki datuk mano plak pasni

LISA SURIHANI (kiri) menerima anugerah Artis Wanita Muda Cemerlang daripada Rosnah di PWTC sempena muktamar UMNO yang ke berapa den sdiri lupo

KUALA LUMPUR - Pergerakan Puteri UMNO mengiktiraf bakat pelakon wanita popular tanah air, Lisa Surihani Mohamed, menerusi anugerah Artis Wanita Muda Cemerlang sebagai menghargai kejayaannya dalam bidang lakonan.

Anugerah tersebut telah disampaikan oleh Ketuanya, Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin selepas beliau menyampaikan ucapan dasar pada persidangan perwakilan pergerakan itu di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini semalam.

Ketika ditemui pemberita selepas menerima anugerah itu, Lisa Surihani, 25, berkata, ia secara tidak langsung memberi semangat kepadanya untuk terus mengorak langkah dan bekerja keras dalam bidang yang diceburinya.

"Anugerah ini memberi semangat kepada saya dan mereka yang ingin menceburkan diri dalam bidang seni.

"Bagaimanapun, saya menasihati golongan muda yang ingin menjadi pelakon agar tidak meninggalkan pelajaran mereka," katanya.{kosmo}


Ulasan admin:-

ANAK MUDO yang berfikiran waras, pilih lah mano jalan ekau nak menghalo,baik buruk semuo ado. nak jahat ket jalan P.Ramlee dengan jalan bangsar bersepah majlis-majlis Syaitan. lagi dasyat dan hino umat Islam hari ini khususnya islam di Malaysia dengan tertegaknya panji maksiat iaitu Genting kasino pusat berjudi lebih tinggi dari masjid surau rumah Allah.adakah tak menghina islam ?


2 comments:

siTerubuk Friday, December 02, 2011  

dunia dah terbalik..xpe nnt kita tau la sapa menang..pape pun jangan melampau sangat..tengok ni.. http://terubukbakar.blogspot.com/2011/12/artis-ni-di-stim-kan-oleh-seorang.html

bro dot... Monday, January 16, 2012  

rasa aku care bob lokman yang taksub pas 2 bercakap macam orang bodoh..baru masuk pas sedap2 je kate orang lain jahil....die tuhan ke nak kate orang yang masuk umno jahil???aku nasihatkan jage la mulut 2 sebelum badan binasa akhirat kelak....

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER