Powered by Blogger.

Kurang ajar utusan online beb

>> Saturday, 2 April 2011

Ado ko patut tulis dgn tajuk besar bahawa Adun Umno kena penjara kerana rasuah dengan jumlah yang kecil.Sekurang-kurangya tulis lah Adun Lenggeng ini tak denggan terpampang bosar dengan namo UMNO.ini boleh menjatuhkan maruah parti umno,budak darjah rendah sekali imbas dah tahu.den harap utusan perbetulkan hak sedemikian demi menjaga nama baik parti UMNO.


Adun Lenggeng bukan Adun UMNOp/s
Muahahahaha boleh dikatokan segenap media kat mesia ni berkato adun Lenggeng makan rasuah,tak dongar laie den "Adun Umno Lenggeng",berat sangat ke nak sebut umno untuk pengampu umno?tak per lah masing-masng cari sesuap nasi beb.

Sepatutnya plihanrayo kecil diadakan memandangkan Adun telah dijatuhi hukuman penjara melebihi 6 bulan mengikut tubuh kerajaan nogori sembilan beb.apa ke banggap penkerusi spr sanggup menpelacurkan sebuah badan bebas kepada umno.

Dengan keputusan rayuan di mahkamah rayuan nanti yang bakal ketahui finishing nya adakah adun ini masih bermaruah,adakah dia lagi berintegriti, adakah dia layak menjadi calon pru13.tetapi itulah politik umno yang korup,yang membuunuh yang merogol pasti di angkat menjadi pemimpin dan di sanjung-sanjung.tengok ajelah isa samad beb? bertambah senang pangakt semakin bosar kerana jasanya merasuah..mano poei kupiah Isa Samad?...kahkahkah

HIMPUNAN BERSIH KALI 2 JANGAN LUPA BEB

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER