Powered by Blogger.

Hudud:Bilo Mesia nak buat cam gini?

>> Saturday, 9 April 2011

Selagi geng songkok tinggi berkuaso selagi itu ler tak buat

BANDA ACEH - Dua pasangan Islam dihukum rotan selepas mereka didapati bersalah kerana melakukan perbuatan tidak bermoral, kata seorang pendakwa raya semalam.
Pasangan itu, Sudirman Bintang, 43, dan Irdayanti Mukhtar, 34, dirotan sebanyak sembilan kali kerana mereka masing-masing telah berkahwin tetapi menjalin hubungan sulit.
Mereka dirotan di halaman Masjid Al-Munawarrah, Jantho, Aceh Besar semalam dan disaksikan oleh ratusan orang selepas solat Jumaat.
"Punca mereka dihukum keras adalah kerana kedua-dua mereka sudah berkahwin dengan orang lain," kata pendakwa raya itu, Bendry Almy.


p/s
Andaikata jalannya hukum hudud kat mesia ni.leh tengok lah berbondong-bondong pemimpin2 UmPorno dihududkan.perogol amah di kenokan,pembunuh si4,tonggang arak.tak muat jail la beb.patut awal2 pudu jail dirobohkan.PRU 13 PR ambil alih Gerombolan bakal disumbatkan kat situ...muahahahahaha

1 comments:

Anonymous,  Sunday, April 10, 2011  

Ini bukan hukum Islam. Hukum Islma bukan untuk mendera tetapi untuk pengajaran. Saiz rotan, cara pukulan, saksi dsb mesti sesuai dengan kriteria Islam baru le boleh dipanggil hukum Islam. Kalau tidak, ia menjadi fitnah kepada hukum Islam pulak.

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER