Powered by Blogger.

Jawapan tuduhan zina terhadap Anwar Ibrahim

>> Monday, 21 March 2011

Anwar: Saya bukan lelaki dalam video seks

Ada sapa2 yang dengan sukarela mengaku dibutuh  atau dizina atau mak dia punya puki di bantai oleh Anwar sila jumpa bik mama dgn segera.wang tunai menanti antum semua.halal haram belakang kire beb.politik Anwar harus dibunuh.Dakwaan mahkamah sabit salah Anwar kini menemui jalan buntu...MuahahahahaKetua umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan keras menafikan yang beliau adalah lelaki dalam video seks yang didedahkan pagi ini.

Dia menyifatkan dakwaan itu sebagai "pembohongan" yang diselaras oleh mereka di peringkat kuasa tertinggi.

Pada masa itu video dikatakan dirakamkan, Anwar berkata beliau berada di rumah bersama kakitangannya, isterinya Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail, anak-anak dan cucu-cucu.

Katanya, beliau telah mengemaskini Twitternya pada masa itu, yang akan membuktikan yang beliau bukan lelaki dalam video tersebut.

Sambil tersenyum Anwar berkata, lelaki dalam video itu "berperut buncit" berbanding dengan perutnya.

"Cuma perut orang itu jauh lebih buncit daripada perut saya," katanya.

Anwar turut berdiri untuk membolehkan jurufoto mengambil gambar perutnya.

Bercakap dalam sidang media petang ini, beliau menyifatkan dakwaan dakwaan tersebut sebagai "fitnah jahat terbaru dalam bentuk video."

p/s
Anda kehilangan wang,anda di timpa muflis,anda banyak berhutang dgn bank? jangan sogan silu muka huduh tak per ,hidung macam babi pun no hal, gemuk pendek macam rosmah mansor lagi ok, sila buat tuduhan kepado pembangkanag mano2 ahli parlimen dongan segero.....kahkahkahkah

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER