Powered by Blogger.

Senarai namo blog-blog yang akan di hack

>> Saturday, 5 March 2011

Sekali sekala teringat malas den nak buko blog kenkawan,nak kato internet den slow dah 1mb  den order dari TM.nak kato laptop den borat aih baru laie den boli ket topek lowyat.


Berbezo bonar kalau nak bandingkan den pakai beruk band Digi dulu har.boret nak mampuih,upload gambor 3 hari baru lopeh satu pic.so ket sini bukan den nak kacau lu punya blog.nasihat den kat ekau semuo buang lah widget2 yang tak berguno tu.kalau followers tu usahlah lotak ket atas atau besau2.buet apo ekau lotak jam. kan masing2 kat PC dah ado jam dgn tarikh di bawah sebelah kanan ekau tu.

tak cayo ekau buang skang widget2 yang tak berguno tu pahtu try refresh tengok laju atau tak laju,den jamin berbezo bonar.contoh ekau try layari blog tukar tiub,ringan lagi dan sedap mato nak  membaco tak tergoda langsung dgn widget2 yang berkolip-kolip.

ekau buet ekau dapet...den cumo bagitau jer.may be ekau lobih otai berbanding dgn den ber blogging.

                               ~~~~~~~HIDUP BLOGGER~~~~~~~



1 comments:

sunsnake@budakbalun Saturday, March 05, 2011  

sebab tu le teman tak guna widget2 yang pelik2 nih.. yang basic suddaahh!!

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER