Powered by Blogger.

Perhatian:Demo aman hari ini akan diadakan.

>> Saturday, 26 March 2011

Jangan lupo hari ni bhai, perhimpunan baduk-baduk sarkis UMNO:-

Lokasinya: Di perkarangan Quality Hotel Shah Alam.
Tarikh      :  26 Mac 2011
Masa        :  12 tengahari datang dari jauh tak boleh jamak.

  Demo GAPS last month

Gagasan Anti Penyelewengan Selangor akan mengadakan demo aman mendesak agar Anwar Ibrahim meletakkan jawatan sebagai Penasihat Ekonomi Selangor berikutan tersebarnya kisah video xxx lelaki Y yang dikaitkan dengan dirinya.


Perhatian buat polis:-
Ingat ini perhimpunan aman,tak perlukkan permit,Jangan samo sekali bertindak di luar bidang kuaso,
ini perhimpunan untuk kebaikan negaro dari dirampas oleh kebenaran,
Jangan menangkap sesiapo pun hatta para demo mengutuk atau menghino polis,
Ingat,kito (polis) anjing suruhan umno,hanyo makan gaji buat apo disuruh,


p/s 
Perhimpunan ini di pantau oleh bik,
Perkida joint samo kalau tak bacul,
Perkaso dan Datuk 110% datang  kemari,
Makan minum disediakkan dan duit rm 50 sorang,
Kesemuo peserta leh joint dgn syarat kaki maki hamun,


!!!...UMNO REFORM MENUNTUT PERUBAHAN...!!!




4 comments:

Isa Saturday, March 26, 2011  

bro;

lu try contact baginda reformasi.., gua pun blur jugak pasal malware nih...

Shalehudin Saturday, March 26, 2011  

bhai...
gua dah linkkan blog lu... mintak linkkan blog gua sama bhai... http://shalehudin.blogspot.com/

baginda® Saturday, March 26, 2011  

bro... camni... malware ni datang dari2 link yang kite tak tahu.. kelmarin dulu teruk da... bro isa tu sampai nangis2 kene serang.. hahaha jgn marah ep... :P

lu try buang (remove) widget2 dl/sementara... terutama widget yang boleh orang antar link kat kite macam shoutmix, iklan2 carik duit...

pastu lu remove sama link telok bakung online dan perakkume... sementara jer nnt gua check dia sangkut kat link mana lagi...

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER