Powered by Blogger.

BIK MAMA NAIK GILA ...!!!

>> Thursday, 22 April 2010

note:-
kehkehkeh...bik mama belum kenyang walaupun berat badan nya semakin membesar...bik mama kini menambah lagi piramid makanan nya dengan meratah makanan halal yang akan di haramkan olehnya...namun begitu bik mama dengan badan yang slim mengeliurkan mat yidin membuatkan bijan cemburu dan ragu2 terhadap TPM nya sendiri...itulah bik mama selaku PM yang ke tujuh begitu power lagi meletop abad ini...wa cukup sayang mama bik ini...walaupun badanya obes...wa masih menanti kejandalan bik mama dari bijan...kehkehkeh


Penerbit Berita dan Isu Semasa ntv7, Joshua Wong meletak jawatan sebagai protes kerana nvt7 tunduk kepada aduan Jabatan Perdana Menteri dan isteri Perdana Menteri, Rosmah Mansor.


Joshua Wong yang bertanggungjawab dalam rancangan forum Editor's Time (bahasa Cina), merasakan kebebasannya tercabul apabila menerima arahan "3 Jangan".


Arahan "3 Jangan" ini adalah seperti yang berikut, jangan membincangkan isu politik, jangan mengundang panelis dari pembangkang dan jangan membincangkan isu PRK Hulu Selangor.

Rancangan Editor's Time yang hanya dimulakan baru-baru ini terpaksa ditarik dan menggugurkan isu politik, lantaran daripada tekanan politik yang dihadapi.  

Penerbitnya, Joshua Wong mengambil keputusan meletak jawatan pada 20 April, untuk mempertahankan prinsip kebebasan media.

1 comments:

Sg Choh,  Thursday, April 22, 2010  

Jaga-jaga Najib. Cik Mah dah tolong kempen untuk Encik Kamal tu ! Tak jealous ke ? Aku tunggu Encik Kamal esok di Masjid Rawang nak suruh dia baca khutbah juma'at .!

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER