Powered by Blogger.

CILAKA INI OLANG.TAHI PUN DI MAKAN

>> Thursday, 18 March 2010

note:-
kehkehkeh...cilake lu bro...wa balu tau maaa lu ni seorang pengemis...lu seolang menagih pangkat dari seorang komunis yang lu labelkan...lu spesis bangkai tikus di lenyek lori hantu...tionaseng lu,automatik lu jadi barua kurap umnonajis...dua tahun lu jadi mp PKR lu mana ada belani hantam itu barisan najis...haiya wa manyak pining tengok ini olang haaa...sikalang lu manyak eksyen mau tunjuk depan najis ada belani lah...sikalang lu ada telur lah...sikalang lu memang betul2 ahli parlimen lu punya tempat lah...sikalang lu memang betul2 munya kilija lah...selama ni lu manyak tidor...makahai lu...ini kompeni apa ciliter sikalang (Bukit Jambul Glof Club)...kompeni rm2 balu daftar mau bersaing dapat projek rm40 juta...dasar tahi umno takkan kemana...selamat bergelumang lah lu dalam tong tahi...kahkahkah


KUALA LUMPUR 18 MAC: Kelancangan melulu Datuk Seri Zahrain Hashim terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim pada sidang Dewan Rakyat, semalam bukan satu yang menghairankan kerana ia datangnya dari seseorang yang hipokrit dan gila pangkat.


Malah, Ahli Parlimen Bayan Baru itu sanggup membelakangi keputusan mesyuarat parti dan secara diam-diam menulis surat kepada Lim Guan Eng bagi memperoleh gelaran Datuk Seri walaupun kemudian melabelkan Ketua Menteri Pulau Pinang itu sebagai cauvinis  dan komunis,


Bercakap pada sidang media di lobi Parlimen, Ahli Parlimen Machang, Saifuddin Nasuition  mendedahkan Zahrain pernah mempengerusikan mesyuarat di Pulau Pinang yang dihadiri semua wakil rakyat negeri itu dan mengambil ketetapan  untuk tidak meminta atau menerima apa- apa gelaran.


Namun dalam diam, bekas Pengerusi Perhubungan Negeri PKR Pulau Pinang itu menulis surat kepada Lim Guan Eng meminta gelaran 'Datuk Seri' biarpun kini mengecam Ketua Menteri Pulau Pinang itu sebagai komunis.


"Semasa Zahrain mempengerusikan mesyuarat di Pulau Pinang, mesyuarat memutuskan semua wakil rakyat Pulau Pinang tidak akan menerima apa-apa gelaran Datuk walaupun ditawarkan.


"Apa yang dia (Zahrain) buat selepas itu? Dia menulis pada Ketua Menteri meminta gelaran tersebut," katanya pada sidang media di lobi Parlimen di sini, hari ini.


Setiausaha Agung PKR itu melabel Zahrain sebagai seorang yang hipokrit dan kini berperanan sebagai tentera baru Umno dan mengibaratkan kecaman Zahrain sebagai 'menepuk air di dulang, akhirnya terpercik ke muka sendiri'.


"Ini karektor dia (Zahrain). Yang menariknya Bayan Baru menulis kepada pemimpin yang dia sendiri label sebagai komunis dan cauvinis semata-mata untuk meminta gelaran," katanya.-tvselangor

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER