Powered by Blogger.

Nasib malang Najib, bakal menantu didakwa menipu

>> Tuesday, 12 June 2012


Apa yang malang sangat dengan nasib Najib neh, tak faham aku. nasib malang PM sebelum2 neh tak semalang anak Tun razak. kebongkaran demi kebongkaran ke atas beliau telah terselak mencemarkan nama beliau sebagai orang pertama dalam pentadbiran Malaysia.

Beb 100plus pun menerima nasib malang disebabkan letak gambar Najib pada minum tersebut baru neh<---kesan mendalam tu der.tahap mendalam betul rakyat benci kat Umno. 

Kemalangan demi excident terjadi ke atas saksi pembelian scorpene dengan kes Altantuya neh, kini bakal menantu pula didakwa telah menipu bapa tiri, ermmmm eloklah bapak mentua kencing berdiri bakal menantu kencing sambil tidor.

Dokumen mahkamah Amerika Syarikat mendakwa warganegara Kazakhtan Daniyar Nazarbayev, yang bertunang dengan anak perempuan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak, terlibat dalam penipuan.

Dokumen mahkamah yang difailkan di Mahkamah Agung Manhattan mendakwa, dia menipu bapa tirinya seunit kondominium bernilai AS$20 (RM62 juta) dan memasuki Universiti Columbia menggunakan dokumen palsu.

Bakal menantu najib
Menurut The New York Posthari ini, dokumen mahkamah itu menyebut, Daniyar memalsukan dokumen untuk memberikan gambaran bahawa dia berkelulusan daripada sekolah tinggi di Kazakhstan.

Bagaimanapun, sumber akhbar itu berkata, dia sebenarnya bersekolah di Switzerland dan tidak menamatkan pelajaran.

Rekod Columbia masih menunjukkan Daniyar masih dalam senarai bekas pelajar dan bergraduasi pada 2010. 

The New York Post melaporkan jurucakap Columbia sudah dihubungi tetapi enggan mengulasnya.-mkini

Layan video neh

p/s bubar parlimen now, rakyat nak hantam lu

0 comments:

Post a Comment

Ikut suka kau la.janji jgn fitnah,spin atau auta.sebaik-baiknya FAKTA

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER