Powered by Blogger.

{Video iNSIDE} Jawapan untuk shahrizat menyerang 3 pimpinan PKR semalam

>> Thursday, 1 December 2011

Semalam mengamuk sakan menteri kita sorang ni dalam perhimpunan agong umno,kononya menjawab isu lembu konspirasi NFC,maka dipaksanya kaum2 ibu bangun berjuang dan pertahankan lembu2 nya.walaupun kebanyakkannya makcik2 felda dan pakcik kampung yang entah kebenda pun tak tahu apa itu NFC maka bangun lah menyokong menteri jambul kononya isu lembu adalah fitnah dari PKR,Isu yang di lambung oleh Siafuddin,Zuraida dan Rafizi.

Den tunggu punyo tunggu ingat kan muslimat ni nak jawab pasal tuduhan keatasnya.rupa2nya ijat mengambil kesempatan berucap menyerang pimpinan PKR secara tidak rasional (sini).menyerang pasal saifuddin tak buka pusat khidmat pada hari jumaat (kelatan jumaat cuti).

Kalau tiga pimpinan PKR ni ekau boleh sorang kenapo tidak menyerang Bung mukhtar Radin,yang pakso ekau lotak jawatan kerano memalukkan umno dan BN.dan kenapo maso ekau disorang ekau berdiam diri sodangkan maso tu ekau berado dalam dewan parlimen?

Sekarang rakyat tak nak tengok sapo pandai berucap,rakyat tak nak tengok pemimpin mano perut buncit,rakyat nak tengok sapo boleh buat kojo,sapo boleh bantu rakyat sapo boleh menjadi hero rakyat.

Selagi ekau tak jawab pasal lombu, Kereta harga setengah juto dan tanah putrajaya selagi itu ekau disorang bhai.percayo kato den kes ekau menyobabkan ekau tak terpilih menjadi calon PRU13.kes ekau adalah cah keting sesamo umno.SEMAKIN DOKAT DONGAN PRU SEMAKIN RAMAI PEMIMPIN UMNO AKAN TERKANTOI TUNGGU JELAH SEHINGGA MENJELANG PRU13.


Saksikkan video pendedahan LOMBU shahrizat
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER