Powered by Blogger.

Datuk T_ionaseng di tahan polis

>> Tuesday 22 March 2011

Pita seks: Anwar buat lapopran polis

Y yang dicari Datuk T di jumpai...kahkahkah

Ketua umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim hadir di balai polis Dang Wangi, Kuala Lumpur bagi membuat laporan polis berhubung pita video seks yang dipertontonkan kepada media, semalam.

Beliau diiringi tidak kurang 30 penyokongnya dan ditemani isterinya, Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail yang juga presiden PKR, tiba pada jam 10.45 pagi.

Anwar, pada sidang media petang semalam, menafikan lelaki yang mirip wajahnya dalam video 17 minit yang dipaparkan melakukan hubungan seks dengan seorang gadis di sebuah hotel yang tidak dikenali, adalah dirinya.

Hadir sama, ahli parlimen dan pemimpin PKR lain seperti R Sivarasa, Tian Chua dan M Manikavasagam, setiausaha PAS Perak, Datuk Seri Nizar Jamaluddin, naib presiden PKR N Surendran dan ketua pemuda PKR, Shamsul Iskandar Md Akin. 

p/s:
Polis....!!!
Jalankan tugas dengan segero tanpa dari arahan rosmah
Adakah Datuk T bakal di tahan polis?
Adakah polis benar menjalankan tugas yang diamanahkan selepas ini?
Apakah kemungkinan tiada campuran politik umno dalam hal ini?
Sejauh mana ketelusan siasatan polis?
Sejarah telah mengajar penganut mesia bahawa undang2 hanya untuk pembangkang.
Jangan lepas ini Polis siasat polis (SB Datuk T)...muahahahahaha.


Read more >>

Read more...

Bukti kukuh bukan Anwar dalam Bidio Seks

Nampak gayo nyo babi terperangkap dgn sendirinyo perangkap yang di tahan oleh rosmah mansor.Allah merancang kita merancang,Rancangan Allah lobih hebat,macam den kobarkan sobolum ni,akan terlondeh seluar dalam saiz bik mama tak lamo laie.Siapakah  Datuk K? eh silap kak siti liza, Datuk T murugiah.opsssssssssss soli macha wa silap taib maaaaaaaaaa


Rakyat Mesia harus bertenang,tak lamo laie kito dapat menangkap babi bosar itu,Babi ni pornah masuk di Carcosa Seri Negara, itu rumah kerajaan. Bilo ia didodahkan di situ mako nampak siapo yang terlibat. Ia seperti direstui sendiri oleh pihak kerajaan. Sebuah rumah bersejarah seperti itu rasanya tidak layak untuk dijadikan tempat menayangkan video lucah....muahahahaha Babi terperangkap sudah bhai.bersedia kito golak ketawo sari duo ni.Seluar najib dgn hisyam dah nak terlondeh,bosar mano dio punyo tolur hanyo bik mama dgn amoi tu je yang tahu...wakakakakaka

p/s:
22 MAC 2011 , JAM 10.30 PAGI , BERKUMPUL DI BALAI POLIS DANG WANGI UNTUK MEMBERIKAN SOKONGAN KEPADA SDR. ANWAR IBRAHIM YG AKAN MEMBUAT REPORT POLIS TENTANG VIDEO FITNAH 3 YANG DIBUAT OLEH DATO T . SEBARKAN ! KITA BANGUN & LAWAN !!!!!!!!!!!
Read more >>

Read more...

Video Seks dengan Amoi adalah Najib

Ataupun Mat Sembab:
ekau ghaso mano antaro yang tak sononoh b uet kojo dgn Amoi?

Tigo-tigo ekor perut boroi bhai.
Atau mamat keto sorong ni?


Muahahahaha mau tak nyo bhai, porut sapo lobih buncit berbanding Najib,Anwar atau muhyiddin? Entah-entah Hishamuddin hussein.Den poning cm mano wartawan gilo dari berita hairan,utusan dan news strait  time kato memang anwar.den tengok sekali imbas leh konal  sapo dalam tu bhai.

Adakah semaso dalam bilik hotel sambil memakai jubah di beri jawapan siap oleh Datuk T bilo di tanyo mano2 risikan? 


Malas den nak hurai pasal wartawan pencacai ,kojo pun bersubahat dongan yahudi tak guno ambil point dio buat hujah.


Spekulasi masih bermain dalam kepalo orang ramai mahupun dari PR atau BN.yang bertambah poning dan akan bercampur gilo adalah rakyat sarawak bertatoo kat ibu jari kaki ,ber tetek lanjut sampai poho sah cayo kato memang Anwar buet.point komenangan BN ket sarawak adalah dalam 60% mengikut prof malaysiandotcom.


Bonus bosar buet BN,udah lah sosotongah pimpinan PR ado yang tk dapat masuk nogori torsobut.kalau AMK,Pemudo PAS atau sayap2 kanan PR tk buat kojo kuet, jawapannyo 5 tahun lagi lah bhai.


Masalah jawapan toko teki masih bermain seluruh pelusuk negaro,den ghaso  Umno akan terperangkap dengan perangkapnyo sendiri.Ekau tak cayo tunggu lah sari duo ni adolah Datuk mano mengaku  yang buet kojo tak senonoh tu.entah-entah jeng2...maklumat den baru sampai tunggu  sesi ponodahhan  soterusnyo...Muahahahahaha.

Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER