Powered by Blogger.

Lagi umno salah guna kuasa, menggunakan premis kerajaan

>> Wednesday 14 December 2011

Ekau tahu ko apo maksud kerajaan? Ingat bilo sebut kerajaan korang ingat umno ker? so hospital ba;ai raya mahkamah kira umno yang punya lah?

Jangan lupa para blogger dan facebookers reramai kito poie sano memeriahkan majlis ilmu (ad dunia akbar) insyallah tiada gangguan sepertimana yang terjadi pada kuliyah Ustaz azhar Idrus tempoh hari di Universiti Islam Antarabangsa (UIA).

Kuliyah yang akan disampaikan oleh penceramah tersohor iaitu salah sorang daripaa 40 ulama' mudo umno paling famous. tidak lain tidak bukan Al-Fadhil Tuan guru al syeikhhhh fathul Bari al wahabieyyy

Yang best program ini dibuat dalam UITM untuk bercakap soal lebih kepada kepartian dan menggunakkan ustaz bagi mengaburi mato  para student. Ingat budak2 UITM bodoh macam papagomo kot.

Apo keno mengeno seorang ustaz nak bercakap soal dunia.dah takdo penceramah lain ke nak bercakap soal keistimewaan bumiputera sehingga membaruakan orang agama dalam umno.

Inilah kelebihan dalam umno bila ulama' di perkudakan sewenang-wenangnya demi menjaga politik taik BN.Kalau orang umno boleh berpolitik dalam bangunan kerajaan apa salahnya bagi chance kat PR plak pasni.kito kan demokrasi,naper takut? potong kasi makan itu lembu lah

Dah nama title ustaz jangan sampai di labelkan ustaz anjing dan ulama' suq, menjual agama demi kedunian naudzubillah.

Tak perlu persoal banyak-banyak. bangunan2 di bawah penbtadbiran pusat di negeri2 Pakatan Rakyat hanya BN layak buat maksiat


Ulasan: Setahu den, Ingatkan ulama dalam umno hanya sekadar baca doa makan untuk majlis menteri.
Read more >>

Read more...

Perdana menteri Najib dicabar oleh seorang perempuan agar meninggalkan kerusi pekan

Kalau perdana menteri satu malaysia betul2 gentle sila bertanding di parlimen lembah pantai selaras dengan slogan keramatnya ONE MALAYSIA sesuai sangat belaiu bertanding di kerusi yang masyarakatnya berbilang kaum.

Please la belajar berhijrah bukan kah itu sunnah nabi, baru ada kemajuan dan ke machoan abang PM.

Najib harus menyahut cabaran ini kerana ianya dicabar sendiri oleh puteri reformasi ketua pembangkang merangkap MP Lembah Pantai.

Seharusnya PM rosmah membenarkan isterinya bertanding di mana2 kerusi parlimen yang penduduknya terdiri dari 3 kaum cina india dan melayu. Den jangko andaikato benar2 bertanding di luar Pekan tak di sangka kak ros 24 kilo susut berat badan.


Ulasan:Please datuk seri jangan memalukan kaum Adam.diam-diam sudah jangan bagitahu kak ros. untung scorephen dapat khawin duo
Read more >>

Read more...

[Gambar] sekitar perbicaraan anwar Ibrahim fitnah 2

KUALA LUMPUR 13 Dis: Peguam Sankara Nair berkata, pendakwa raya kes Fitnah II masih gagal membuktikan tuduhan mereka terhadap Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Sebaliknya, kata Sankara, pendakwa raya memilih untuk membuat tuduhan tidak berasas terhadap saksi pakar pembelaan dan mengelirukan mahkamah.

“Mereka masih belum memenuhi beban pembuktian yang terletak di atas bahu mereka.

“Mereka buat beberapa tuduhan terhadap saksi pakar kita dan mengelirukan mahkamah.

“Itu tidak betul dan kita akan bidas hari Khamis ini,” kata Sankara sejurus mahkamah ditangguhkan sebentar tadi.

Perbicaraan Fitnah II kini memasuki peringkat penggulungan hujah.

Semalam, ketiga-tiga peguam Anwar termasuk Karpal Singh dan Ramkarpal Singh menggulung hujah mereka.

Hari ini pula adalah giliran pasukan pendakwa raya diketuai Peguam Cara


Sankara sewaktu ditanya tentang perjalanan kes setakat penggulungan ini berkata, setakat ini pasukan peguam bela berjaya membuktikan fitnah terhadap Anwar tidak pernah berlaku.

“Kita rasa kita memang ada kes dalam mempertahankan Datuk Seri Anwar Ibrahim.

“Hujah kami kuat dan kami buktikan kejadian itu tidak pernah berlaku.

“Itu pendirian kita dan tohmahan yang dilemparkan tak pernah berlaku.

“Ini semua satu konspirasi dan kami tetap tegas dengan pendirian kami,” kata Sankara penuh yakin.

Selesai penggulungan petang tadi, Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah menetapkan Khamis, 15 Disember jam 930 pagi sebagai tarikh untuk peguam bela membentangkan bidasan kepada hujah.[kdilan]

 Perghhhhhhhhhhh

 Peguam Sankara Nair

 Uncle driver teksi yang berjiwa kentar
 Special Branch berbaju biru turut diundang menjadi balaci umno

 Puteri reformasi


Ulasan: Adakah Anwar terhumban dalam sungai buloh buat kali kedua ,atau kak ros berpeista ala poco-poco. ramai berpendapat mengatakan DSAI telah sebelah kaki ke dalam jail makan nasi free.


malah menurut rakan den orang kuat PKR  mengatakan begitu, demi menyelamatkan politik tamak haloba najib  rosmah dan umno dari terus dibogelkan.


Penjara anwar pendek kato bergemalah gendang dipalu memanggil PRU13,maybe bulan lima 2012.


Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER