Powered by Blogger.

{Video Inside} Ustaz azhar takkan diberi tauliah oleh MAIK.

>> Saturday 3 December 2011

Ustaz azhar Idrus

Apo nak heran tauliah tak diberi. tauliah laku ket masjid2 negeri.bukan kah stadium ado,padang futsal ado. mano2 boleh ceramah. kata ustaz kita bukan nak datang ,dah rakyat kelantan dah jemput kita kena buat juga.
Admin:-
Masjid2 negeri dibawah kuasa sultan dan di kontrol oleh UMNO.Cadangan buat ustaz azhar. kalau dalam masjid tak boleh, buat jer tepi pintu masjid.
Read more >>

Read more...

{Video Inside} Jangan percaya sumber Internet kata PM sebenar

Jangan lembu meragut ketawa membaca utusan

Memandangkan zaman internet mendapat sambutan yang menggalakkan terutamanya golongan2 muda membuatkan umno dan seangkatan gerombolan begitu gusar dan cemas seolah-olah ianya bakal ditalkin kan pada PRU13 nanti. sehingga Perdana menteri malaysia Rosmah Mansor sanggup menggeluarkan kenyataan "jangan mudah percaya daripada sumber2 berita dari internet". kalau kenyaatan ini dikeluarkan oleh zaman mahathir aku percaya rakyat jelata percaya,dan umno terus menakluk bumi malaysia. mungkin kak ros kita lupa sekarang ni adalah zaman maklumat dihujung jari dengan memegang seekor tikus.
Hello kak Ros ini zaman kematangan rakyat, rakyat tak sebodoh yang disangka oleh sangpengzalim2. rakyat boleh menilai sesuatu berita.anak muda skang mana dah nak percaya dengan sumber2 media umno tv3. anak muda skang lebih suka melayari internet mencari bahan2 yang soheh daripada mengadap berita2 yang dikeluarkan oleh umno.pada pemikiran anak muda skang macam den ni apa sajo keluar dari tv dan akhbar kerajaan ia adalah tak lebih sekadar mengampu.


lain kali buat kerja macam orang IslamAdmin:-
dalam Internet semua ada,Gambar kak ros berTudung pun ado,lembu tidor dalam kondo pun ado,tak cayo tanyo lebai google
Read more >>

Read more...

{Video Inside} Jangan lupa, 2 petang hari ini anak muda turun KLCC

KUALA LUMPUR: Sasterawan Negara, Datuk A Samad Said akan mengetuai pusingan kedua protes di KLCC hari bagi membantah Rang Undang-undang Perhimpunan Aman 2011 yang diluluskan Dewan Rakyat Selasa lalu dan kini menunggu kelulusan Dewan Negara.

Taman yang sama, Sabtu lalu, menyaksikan kehadiran kira-kira 400 penunjuk perasaan.Kebanyakan mereka berpakaian kuning sebagai menyokong pergerakan BERSIH 2.0 dan berkumpul serta bernyanyi, mengedar belon dan bunga, meniup buih sabun dan mengamalkan yoga untuk menunjukkan rasa kurang senang dengan dengan undang-undang baru yang didakwa menyekat kebebasan untuk berhimpun.

“Minggu ini, kami akan lakukannya lagi. Pak Samad akan menyertai kami untuk mendeklamasikan beberapa puisi.

“Marilah kita banjiri KLCC tanpa permit polis. Marilah kita tentang undang-undang yang bodoh ini. Marilah kita pertahankan kebebasan kita,” tulis seorang penganjur itu, Wong Chin Huat, di Facebook beliau.

Samad, 76, yang lebih dikenali sebagai Pak Samad seorang penyajak dan penulis novel yang tidak asing lagi dengan demonstrasi. Beliau pernah mengetuai bersama perhimpunan BERSIH 2.0 pada 9 Julai dan perhimpunan anti-PPSMI pada tahun 2009.

Acara bermula jam 2 petang itu sekali lagi dianjurkan melalui Facebook. Ia menuntut rang undang-undang itu ditarik balik segera dan semua rakyat Malaysia di luar negara dibenarkan mengundi secara pos.

Mengikut MalaysiaKini, penganjur berharap untuk bilangan yang akan hadir kali ini akan meningkat kepada 800 orang. Setakat ini, tidak kurang 300 warga maya telah mengesahkan penyertaan mereka.

Tidak seperti minggu lalu, penganjur kali ini meminta para peserta membawa makanan untuk “perkelahan petang” dan seperti lazimnya untuk membawa bersama bendera, belon dan bunga, serta berpakaian dengan warna kuning.

BANTAHAN 28HB BARU2 INI.


Admin:-Adakah anda anak muda malaysia? adakah anda pejuang demokrasi,adakah anda berjuang hak asasi manusia? adakah anda benci kezaliman,penindasan? hak anda telah dirogol masih berdiam diri masih berpeluk tubuh masih dengan alasan harap mengharap? kalau takut dengan risiko,di penjara,disepak, diterajang....WAHAI ANAK MUDA USAH BERBICARA LAGI PASAL PERJUANGAN,BAIK MAIN SNOOKER BETTER

Read more >>

Read more...

{Video Inside} Gambar ceramah PR di terengganu malam tadi

Ribuan hadirin di ceramah Y.Bhg. Tuan Haji Mohamad Sabu, Y.B Ustaz Nik Amar Abdullah & Y.Bhg. Haji Muhyidin Rashid sebentar tadi di Pekan Manir, Terengganu.Syabas anak muda yang memberi sokongan padu.melihat semangat anak muda yang ingin berubah menguatkan lagi pimpinan untuk menumbangkan rejim umno.semoga semangat begini tidaklah di musim pilihanraya sahaja dan ianya hendaklah bersemangat tidak kira apa musim.

Gambar from rakan fb

admin:-
Janganlah anak muda menjadi seperti minuman berkarbonat,apabila dibuka untuk minum gas nya keluar memancut-mancut,dan bila habis gas..ermmmmmmmmmmmmm????.semoga istiqamah dalam perjuangan menentang kezaliman.


Read more >>

Read more...

{Video Inside} melakukan hubungan kelamin dengan anak sendiri

SEJAK UMUR 20 TAHUN JIMAK IBU SENDIRI


Harap tuan dan puan jangan terkejut denga berita ini.pengakuan sepasang suami isteri dimana si isteri jauh lebih tua dari suaminya.den ghaso perkhawinan antara ibu dengan anak tidak menjadi perkara ajaib di Indonesia malah tidak rasa segan membuat pengakuan di depan public. suaminya feri (anak)mengaku pernah berulang kali menyetubuhi maknya sendiri (isteri) malah menurutnya lagi pernah menolak dari melakukan hubungan kelamin lalu ditarik-tarik oleh ibnunya sendiri seolah2 dipaksa.menurutnya ketika menyetubuhi maknya sdiri dia ada merasa perasaannnnnnnnnnnnn....GILA PUNYA MANUSIA

PATUT LA INDONESIA DILANDA TSUNAMI
Sebab itu islam menganjurkan permakanan yang sihat, kerana effect pemakanan itu sendiri berkesan ke atas diri.Islam mengharamkan babi bukan saja kerana kumannya saja yang berpenyakit, malah kerana sifat perangai binatang itu sendiri yang songsang.perangai babi tak kesah kalau jantan berkongsi betina.so akhitr zaman ada atau tidak perangai serupa babi dan kera? sesama lah menjaga diri sendiri.kuat kan iman Insyallah terbela islam...JANGAN LEPAS NI TERDENGAR PULAK KHAWIN DENGAN BABI.APA2 PUN DUNIA SEMAKIN DI PENGHUJUNG USIANYA.
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER