Powered by Blogger.

Demo:Penyokong PR wajib turun

>> Thursday, 13 January 2011

Upacara pembakaran buku jingga akan berlangsung

 Ini bukan Geraja,ini masjid Kg baru.Tolong,jangan bakar beb
 upacara pembakaran buku jingga arahan Bini bik mama
 Kahkahkah...ini bukan polis,ini sangkar babi...kahkahkah

p/s:
Bhai,
Esok ada demontrasi selepas solat Jumaat di masjid Kg Baru,di ketuai oleh saudara Reezal Marican.ada bran ke bro?jangan bimbang demo tak di takuti oleh pihak polis,demo kali ni cuma di awasi oleh bomba only bikos takut-takut masjid terbakar jer.so jangan takut kita pakat turun beramai-ramai.tagakkan kebenaran,pertahankan negara yg tercinta ini dari pengkhianat2 negara,pertahankan kroni2 kita.Allahuakbar.

Kahkahkah...ada sesiapa berani ker?jangan jadi najib beb takut kat bik mama...wa berani bersumpah demo ni tak der FRU,wa jamin demo ni selamat,demo ini tiada masalah permit dah halal dah,demo ni di support oleh pak-pak menteri...jangan jadi kedayusan,bedemo lebih bagus dari meraba-raba ,demo lebih terjamin kesihatan dari terkena siplis dari merogol amah...kahkahkah

pesan karam Singh:-
Terbakar kampung nampak asapnya,
terbakar umno mampus kesemuanya,
kah..kah..kah.
Read more >>

Read more...

Dilarang Mati

DUN MERLIMAU
YB Datuk Mohamad hidhir Bin Abu Hassan

 Ini bukan jkk ini yb dari Melaka beb,

Masuk wad dah.tak tahu lah buat apa kat sana.may be lawat pesakit dun depa kot...kahkahkahkah...dilarang mati beb.dun tenang belum lagi penamaan calon.jangan runsingkan SPR.jangan mengila babi kan umno.

Insyallah PRK ke 14 akan bertandang di selatan buat kali ke 3 selepas N9.Johor n then Melaka kot...Pakatan Rakyat jangan pandai2 buat andaian,apa2 hal tunggu dari bik mama.kalau bik mama kata mati ada PRK baru berkampung ket Melako...kehkehkeh
Read more >>

Read more...

Pelacur pun jadi kayooooooooooooo

 p/s:

Kahkahkahkah...lu mesti pelik dgn tajuk wa kali ni bhai...mana tidak bhai,duit tak der tak payah nak kerja,tak der duit tak payah nak susah2 jumpa orang jual pen jual lighter,tak susah2 jual tisu tepi tandas.tapi kerja itu semua kerja mulia beb,itu kerja Allah tak marah sebab depa cari rezeki halal.

Tapi mangkuk umno sekor ni dah mula tunjuk taring,dah mula nk menunjuk kemaluan besarnya,ini semua akibat kerna duit...duit...duit bhai.Jadi pelacur mana salah beb,jadi pelacur mana haram beb.tak caya Klik.

Tapi itulah manusia bergelar Ummi Hafilda....Zaman umno zaman serba halal beb.Rogol jadi halal,Mengjarjis-jarjis meraba-raba semakin halal dol...tahun depan insyallah masuk book of rekod gika...kahkahkah

malaysiakini

Ummi Hafilda Ali hari ini berkata beliau akan memulakan saman terhadap Anwar berhubung dakwaan penyalahgunaan kuasa yang menyebabkan dirinya ditahan pada 1997.

Anwar merupakan timbalan perdana menteri pada masa itu.

Selain Anwar, tindakan saman berjumlah berjumlah RM300 juta itu, juga akan mengaitkan abangnya Azmin Ali yang kini adalah timbalan presiden PKR.

Bercakap dalam satu sidang media di Subang Jaya hari ini, Umi Hafilda berkata beliau bagaimanapun masih belum menetapkan sama ada langkah itu merupakan tindakan saman fitnah.

NONENamun, beliau berkata ia mungkin berhubung dakwaan penyalahgunaan kuasa oleh Anwar yang kini adalah ketua umum PKR.

Tambahnya, peguam beliau masih meneliti peruntukan yang boleh digunakan.

Tindakan saman itu, katanya, akan dilakukan "secepat mungkin."

Selain itu, beliau juga akan mengemukakan saman terhadap parti PAS, pengerusi DAP, Karpal Singh dan isteri Anwar, - Datuk Seri Dr Wan Azizah Ismail.Read more
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER