Powered by Blogger.

KALUNGAN SELIPAR UTK CHEDET

>> Thursday, 17 September 2009

KUALA LUMPUR 17 Sept. — Timbalan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Mukhriz Tun Dr Mahathir berkata beliau berkata bapanya, bekas Perdana Menteri Tun Dr. Mahathir Mohamad, mungkin tidak mengambil kisah dengan cadangan seorang anggota MIC agar beliau (Dr. Mahathir) dikalungkan dengan selipar.
“Saya tak tahu. Saya ingat dia pun tak kisah, saya tak sempat tanya lagi,” katanya kepada pemberita di sini ketika diminta mengulas respon Dr Mahathir mengenai isu berkenaan.

GUA SOKONG 1000%PASAL BAB NI...KALUNGKAN SELIPAR JEPUN MASJID PUTRAJAYA JE WAKAKAKAKAKAKA...MADEQ2 LU IBARAT ANAK DARA TUA...HABIS MADU SEPAH DIBUANG WAKAKAKAKA
Read more >>

Read more...

7 POLIS MENYAMUN DITAHAN?

JOHOR BAHARU: Tujuh lelaki yang melakukan 21 kes samun jalanan di sekitar bandar raya ini dengan menyamar sebagai pegawai polis berjaya ditahan selepas polis menyerbu dua rumah di Kampung Melayu Pandan dan Taman Bukit Mutiara di sini, semalam.
Ketua Polis Johor, Datuk Mohd Mokhtar Mohd Shariff, berkata semua mereka yang melakukan jenayah itu dalam tempoh empat hari sejak Ahad lalu, ditahan tengah hari semalam selepas polis menubuhkan satu pasukan khas.

INI GUA SOKONG LA KEJE POLIS...BARU NAMPAK KEJE SKIT KAN...JANGAN DUK ASYIK JAGA PEMIMPIN PR JE...NI PESAN GUA KAT POLIS SEMALAYSIA...LU POLIS JANGAN BERAT SEBELAH.
DAN INGAT KATA GUA JANGAN JADI ANJING SURUHAN SUDAH
Read more >>

Read more...

KEKALKAN KAMUNTING

Melihat kini hanya tinggal sembilan sahaja tahanan ISA saja menjadi penghuni Pusat Tahanan Kamunting ada yang mempersoalkan keperluan kerajaan mengekalkan pusat yang asalnya dibina pada zaman darurat dulu.

Namun yang pasti pusat tahanan yang terletak tidak jauh dari bandar Taiping itu akan kekal di situ sebagai satu simbol bagi memerangi sebarang ancaman terhadap keselamatan negara.Itu kata Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein Rabu ketika diminta mengulas mengenai kedudukan pusat berkenaan selepas satu majlis di Putrajaya.

"Kamunting ada di situ ada bersebab kerana ia adalah bagi melindungi sebarang ancaman terhadap keselamatan. Mereka (tahanan yang ada) merupakan ancamana kepada keselamatan," katanya.


ELOK SUMBAT JE PAK2 MENTERI,GENG2 LEMBU NI KAT DALAM,KITA DENGAR APA DIA NAK KATA.TAPI GUA TAK LEH NAK BAYANG MUKA SIBIJAN,MAT PAMPERS,SI BEROK JALANAN NI....!!!

nota:-
layan orang bodo jadi bodo....wakakaka
Read more >>

Read more...

DIGANGGU KERANA MINTA SEBAT

IPOH: Model sambilan, Kartika Sari Dewi Shukarnor yang mendakwa diganggu pelbagai pihak sejak dijatuhkan hukuman sebat kerana meminum arak, memberi amaran untuk mengambil tindakan undang-undang jika mereka terus mengganggu ketenteraman beliau dan keluarganya.
Beliau mengeluarkan notis awal mengenai amaran itu dalam satu kenyataan akhbar yang dikeluarkan melalui firma guaman Tetuan Adham & Associate semalam, selepas berasa kedudukan diri dan keluarganya terganggu oleh pelbagai pihak, termasuk mendesaknya merayu supaya tidak dikenakan hukuman sebat yang bakal dilaksanakan selepas Aidilfitri.

Bagi menjaga kepentingannya, Kartika Sari, 32, melantik lima peguam sivil dan syarie, daripada firma berkenaan, iaitu Marlina Amir Hamzah, Adham Jamalullail Ibrahim, Siti Razasah Abd Razak, Zainul Rijal Abu Bakar dan Mohamed Haniff Khatri Abdullah.
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER