Powered by Blogger.

Penang bakal tumbang beb

>> Saturday, 2 April 2011

Sapo percaya berita ni?
p/s
Berita gembira buat gerombolan.
Rakyat luah ron97 kenapo naik 20sen.
Rampas merampas ni istilah lanun mano pakai.
Perak pun kena rampas.
Tinjau kawasan mano nak rampas Adun/MP
Gerakan tadbir penang sonang rampas mutiaro
Orang gilo mano percayo kato2 perampas ,penakut bini ni.
Mp PKr pun ramai kono rampas beb.
Jangan sampai bik mama keno rampas dengan mat boroi...kahkahkah
Read more >>

Read more...

Lagi pasal pencacai UMNO hino Islam

Siapa-siapa saje boleh ada akaun facebook malah budak sekolah rendah.itulah dunia moden tanpa sempadan atau batasan.walaupun budak sekolah pandai berfacebook belum pernah kito dengar lagi islam dihino oleh budak-budak tadika.

Bahana Facebookp/s
Nawaitu masing2 beb,kalau baik baik lah pengunaan nya.jangan jadi serupa pencacai ni bhai.otak lotak kat tapak kaki.belum tahu laei apo status agamonya.budha,kristian atau islam hadhari ?
jom cari kito ludah kasi kahak biru ...kahkahkah
Read more >>

Read more...

Kurang ajar utusan online beb

Ado ko patut tulis dgn tajuk besar bahawa Adun Umno kena penjara kerana rasuah dengan jumlah yang kecil.Sekurang-kurangya tulis lah Adun Lenggeng ini tak denggan terpampang bosar dengan namo UMNO.ini boleh menjatuhkan maruah parti umno,budak darjah rendah sekali imbas dah tahu.den harap utusan perbetulkan hak sedemikian demi menjaga nama baik parti UMNO.


Adun Lenggeng bukan Adun UMNOp/s
Muahahahaha boleh dikatokan segenap media kat mesia ni berkato adun Lenggeng makan rasuah,tak dongar laie den "Adun Umno Lenggeng",berat sangat ke nak sebut umno untuk pengampu umno?tak per lah masing-masng cari sesuap nasi beb.

Sepatutnya plihanrayo kecil diadakan memandangkan Adun telah dijatuhi hukuman penjara melebihi 6 bulan mengikut tubuh kerajaan nogori sembilan beb.apa ke banggap penkerusi spr sanggup menpelacurkan sebuah badan bebas kepada umno.

Dengan keputusan rayuan di mahkamah rayuan nanti yang bakal ketahui finishing nya adakah adun ini masih bermaruah,adakah dia lagi berintegriti, adakah dia layak menjadi calon pru13.tetapi itulah politik umno yang korup,yang membuunuh yang merogol pasti di angkat menjadi pemimpin dan di sanjung-sanjung.tengok ajelah isa samad beb? bertambah senang pangakt semakin bosar kerana jasanya merasuah..mano poei kupiah Isa Samad?...kahkahkah

HIMPUNAN BERSIH KALI 2 JANGAN LUPA BEB
Read more >>

Read more...

Patut lah Rosmah tak islamic

Statement isteri Rosmah al gampangi


p/s
Amacam puas hati wahai penjilat-penjilat projek longkang?
-negaraku islam beb,bukan negara sekular ucapan dopan cino
-bank islam petanda malaysia negara islam
-tabung haji lambang kemegahan kerajaan islam malaysia
-surau masjid beratus ribu buah itu mercu islam,

tapi

-Politik tak ikut islam, umno ikut kafir
-ikut islam lambat maju madey kato islam mundur keno potong tangan.
-Islam adalah sebuah alat untuk meraih undi melayu islam.
-sembah tugu negaro dan kubur kamal tutuk itu kafir mano ajar.
-suami sayo tak pakai tudung tapi isteri sayo tak pornah marah.

tolor najib deh kocut....kahkahkah
Read more >>

Read more...

Gagal bunuh diri, anak tertewas


Peshawar, Pakistan - Serangan bom bunuh diri yang gagal telah menewaskan seorang anak dan melukai lima orang setelah pelaku diketahui dan ditembak di sebuah pasar di Pakistan baratlaut, Jumat, kata beberapa pejabat seperti dikutip AFP.

Pelaku serangan dikenali ketika berusaha memasuki pasar yang ramai di Darra Adam Khel, sebuah kota suku dekat Peshawar.

Orang-orang suku berusaha menyergapnya namun ia meledakkan diri ketika ditembaki sehingga menewaskan seorang anak laki-laki berusia 12 tahun dan mencederai lima orang, kata seorang pejabat senior pemerintah.

"Itu serangan bom bunuh diri yang gagal. Satu anak tewas dan lima orang cedera ketika ia meledakkan dirinya," kata Masood Khan Afridi, seorang polisi senior, kepada AFP.

Shahid Ullah Khan, seorang pejabat senior pemerintah, mengatakan kepada AFP, penyerang bom itu berjalan kaki dan berusaha memasuki pasar.

"Orang-orang suku setempat menembakinya setelah mengetahuinya, namun ia meledakkan dirinya," katanya.

Kamis, serangan bom bunuh diri yang ditujukan pada seorang pemimpin partai Islam menewaskan 13 orang di kota Charsadda, Pakistan barat laut.

Serangan serupa Rabu lalu menewaskan 10 orang di kota Swabi, juga di wilayah barat laut.

Taliban mengobarkan kekerasan terhadap pasukan keamanan Pakistan, sekutu utama AS dalam "perang melawan teror", dan mengklaim serangan balasc atas serangan pesawat tak berawak AS di daerah suku Pakistan.

Sekitar 4.000 orang tewas dalam serangan-serangan bunuh diri dan pemboman di Pakistan sejak pasukan pemerintah melancarkan serangan terhadap kelompok garis keras di dalam sebuah masjid di Islamabad pada 2007.AN
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER