Powered by Blogger.

Penasihat agama Menteri Besar Terengganu yang banggang pasal Hudud

>> Monday, 5 December 2011

 Mohd Kamal Sadin

Satu penghinaan buat rakyat Terengganu bagi aku kerana mengambil orang kedah nun jauh berbatu-batu menjadi penasihat agama kepada Menteri besar terengganu.dah macam tak do sangat-sangat rakyat terengganu yang layak memegang jawatan tersebut.

Apa menarik dan istimewa sangat si Mohd Kamal Sadin ni? sebenarnya den tak nak cakap pasal mamat ni tapi kebetulan mamat ni mencetus isu yang membodohkan dirinya sendiri.

Kata Mohd Kamal Sadin hari ini di ibu pejabat MCA, mengikut undang-undang berkenaan, meliwat ke atas isteri juga dibenarkan."Dalam Islam, ini sepatutnya haram.”

Ekau baco lah ayat berwarna merah tu berulang kali agar kamu tak banggang macam penasihat umno dari kodah tu. Kalau ekau poie tanyo budak tabika kemas pun dia mampu jawab soalan ini,"apakah hukum liwat isteri?" dan den ghaso ekau kono ludah kahak hijau may be.

Meh den nak skolah kan peasihat agamo ni.dah kalau budak kemas boleh jawab soalan ini apalah sangat budak PASTI bukan? 

Ok dalam enakmen hudud terengganu meliwat isteri adalah menjadi kesalahan malah tidak dikenakan hukuman HUDUD. adakah penasihat kang kong ini lupa akan hukuman takzir? tetapi si suami takkan terlepas dari hukuman takzir. adakah kamu bodoh atau buat2 bodoh si kamal? kalau masih bodoh lihat sini


Apalah malang sangat MB kijal ini mendapat penasihat yang den ghaso lobih bodoh dari lombu NFC.

admin:Masuk umno automatik bodoh kenapa ek? kalau nak jilat sekali pun jangan sampai membodohkan diri sendiri, hudud hak milik total Allah. kalau hudud pas haram buat kalau hudud umno haram buat apa lagi soi lek hina hudud

Read more >>

Read more...

[Video Inside] Kebiadaban, Chua soi lek menghina hudud lagi

Mana pergi perkasa,pekida??

 Bekas menteri tak bermaruah pernah kantoi video seks
Kebiadaban rakan tidor sebantal umno semakin biadap dan kurang ajar dengan kenyataan nya semakin hari semakin celaka, sampai bila kita umat islam khusunya di malaysia ini membiarkan si kafir harbi ini menghina hukum Allah.

Selama umno menjajah malaysia selama 54 tahun nampaknya gagal mentarbiyah rakannya dari non muslim. Hari ini beliau menghina hudud lagi dengan berkata:-

"Pelabur-pelabur akan meninggalkan Malaysia manakala negara berhadapan dengan ‘kemusnahan diri’ jika hukum hudud dilaksanakan di Malaysia"

KUALA LUMPUR, 4 Dis — Presiden MCA Datuk Seri Dr Chua Soi Lek berkata pelabur-pelabur akan meninggalkan Malaysia manakala negara berhadapan dengan ‘kemusnahan diri’ jika hukum hudud dilaksanakan di Malaysia.
Beliau melahirkan pandangan terbaru ini ketika polemik mengenai sistem perundangan Islam itu masih berterusan. Dua bulan lalu ketika kepimpinan PAS merayu kepada umum agar diberi peluang untuk melaksanakan hudud di Kelantan sebagai percubaan, Umno pula berkata kini bukan masa yang sesuai untuk berbuat demikian.[Tmi]

Disebabkan makhluk inilah, malaon soi seks terus menghina hudud
 
Admin: Umno mengaku islam sehingga hari ini membisu dan tak tahu bagaimana nak menutup mulut cina ini. keberaniannya hari ini menghina hudud kerana bersama dalam kompenen Barisan Nasional. mana pergi 40 ulama' muda umno yang berselindung dengan nama salafi. selagi umno berkuasa selagi itu islam dihina.UBAH SEBELUM PARAH.


Laporan demi laporan telah dibuat

admin: Selagi mana kamu dibawah BN selagi itu kamu selamat soi lek.polis sila membakul sampahkan laporan terhadap soi sek
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER