Powered by Blogger.

Utusan, Zul kulim fitnah dakwa mahkamah

>> Saturday 8 October 2011

Kahkahkahkah sey tak leh nak kata apa2 bhai.den dari umur sehatri lagi den dah tahu akhbar utusan meloya dan kini terkenal dan kini terkenal denga akhbar utuseks.tapi bilo den bosar jer makhluk jadian utusan mano plak wujud ,den ghaso hasil tarbiyah utusan kot.


Apa-apa pun kini utusan Amenu tolah terlanjang bulat tunggu maso jer nak kono rogol.segalo kejahatan akhbar itu semuonya tolah tebvongkar....tak sabar sey nak ngundi .cukup umur cukup lah ekau ameno dn nak ngajar kamu.
Read more >>

Read more...

Bahana mempersendakkan hudud heliza menangis

Gara-gara memberi komen berkenaan dengan hudud tempoh hari kini tiba giliran Heliza helmi pula rasa menyesal dan menangis atas kesilapannya .soalan yang diajukkaan oleh sinar harian media pro Ameno  yangh di jawab oleh beberapa rakan artis lain seperti car faris ,aziz satar dan sebagainya baru-baru ini.


pada sebelum ini tampil artis Enot menyesali atas keterlanjuran memberi komen pasal hudud dengan mengatakkan dalam hudud ada hukuman "sula" (sey gaso macam cito P.ramlee plak 


Bhai setakat ekau menangis bolum tontu ekau menyesal atas terlanjur ekau celupar pasal hudud.elok sebelum tu solat taubat banyak dan mengucap kembali.sey raso mat rempit pun tahu pasal hukum hudud.mengikut komen ekau hudud hanya relevan di zaman Arab jelah? Pendek kato kalau ekau tak tak menahu sesuatu isu terutamanya pasal agama elok ekau ty budak2 pondok bukan tanyo ulama;sekular ameno. 
Nota:jangan bawa bergurau pasal hudud kak Liza, kalau pasal fekah boleh lagi ekau nak raso-raso,ini soal akidah den budak skolah sekular pun tahu.
Read more >>

Read more...

Umur bayi 23 hari diliwat

GOMBAK: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin. 


Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil.

Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.


“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER