Powered by Blogger.

Padam muka Nizar, kang aku dah kata jangan main dgn brehim

>> Wednesday, 30 May 2012


Ibrahim nak masuk book, nak masuk nama juga dalam isu 520k, at least nama dari pasir mas ada juga disebut2. 
Presiden PERKASA, Datuk Ibrahim Ali menggesa Sultan Perak menarik balik gelaran oleh bekas menteri besar negeri itu, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin berhubung isu bidaan nombor pendaftaran kenderaan oleh Sultan Johor.

Katanya, Nizar juga perlu membuat permohonan maaf secara terbuka bagi menarik balik kenyataannya itu. 

"Saya nak Nizar supaya mohon maaf bagi menarik balik secara terbuka pada Duli Yang Maha Mulia Sultan Johor kerana buat tuduhan melulu dan tak berasas.

"Saya mohon kepada Sultan Perak supaya tarik balik gelaran Datuk Seri yang dianugerah pada Nizar.

"Bukan sahaja mohon ampun tetapi pihak berkuasa juga perlu ambil tindakan sewajarnya kerana dia cuba nak merosakkan institusi raja," katanya pada sidang media selepas mesyuarat bulanan pertubuhan itu, petang tadi. 

Ibrahim dengan nada sinis turut menyarankan Nizar supaya berubat kerana didakwa "tidak berapa sihat" sehingga membuat "tuduhan melulu" seperti itu.

"Dia tak berapa sihat. Minta dia pergi berubat ke. Sebelum ini, dia ada tuduh perdana menteri jumpa angkatan tentera," kata Ibrahim sambil ketawa. 

Ibrahim mengulas kenyataan Nizar berhubung bidaan Sultan Johor untuk nombor pendaftaran WWW1 yang memenangi bidaan terseut dengan nilai RM520,000.

Nizar hari ini memohon maaf atas tulisannya di Twitter itu, yang kini disiasat oleh polis. mkini

Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER