Powered by Blogger.

UMNO LEBIH JAHAT DARI YAHUDI

>> Monday, 3 May 2010KUALA NERUS – Setiap orang yang memberi kuasa dan memberi undi kepada Umno dan Barisan Nasional (BN) adalah bersekongkol dengan kejahatan dan kezaliman yang dilakukan oleh parti itu.
“Dengan kuasa tersebut mereka fitnah Anwar Ibrahim, mereka zalim rakyat, mereka tindas rakyat, mereka rampas Perak, ”Mereka tangkap ustaz, mereka lokap ustaz, mereka ISA –kan Ustaz, semua yang bagi kuasa kepada BN tanggung dosa sampai kiamat,”kata Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi Parti Keailan Rakyat (PKR) Dr. Badrul Amin Baharom.
Menurutnya, Umno menzalimi dan melakukan kejahatan kerana penasihat parti tersebut adalah syarikat APCO Worldwide, sebuah organisasi Yahudi.

”Orang tanya kenapa umno jahat macam ni? Sebab penasihatnya siapa tuan-tuan? Apco tu siapa? Yahudi..Berapa dia bayar Apco untuk menjadi ‘consultant’? 70 Juta.

”Duit siapa? (duit rakyat). Sebab tu tuan-tuan. Dia jahat,”jelasnya kepada lebih 500 hadirin dalam ceramahnya di sini semalam.

Katanya Umno sangat UMNO kerana parti tersebut belajar dengan Yahudi, malah, menurutnya Yahudi lebih bertolak ansur berbanding Umno.
”Yahudi pun tak jahat macam umno, Yahudi hanya roboh rumah orang Arab, betul? Dia tak roboh rumah orang yahudi, tapi umno, dia roboh rumah siapa? Rumah (orang) umno pun dia roboh jugak? maknanya dia jahat daripada yahudi,

”Yang kedua, yahudi robohkan masjid orang Islam. Betul? Tapi adakah yahudi merobohkan rumah ibadat orang Yahudi? Tak ada,”terangnya lagi.

Beliau berkata Umno mengikut telunjuk Yahudi dengan merobohkan masjid, rumah ibadat orang Islam, sedang al-Quran menyebut dengan jelas, orang-orang Yahudi dan Nasrani itu tidak akan redha kepada orang-orang Islam.

”al-Quran yang sebut, Yahudi dan Nasrani tidak akan ikut telunjuk kamu mereka tidak akan redha dengan kamu hingga kamu ikut telunjuk mereka. Jahat tak yahudi? Jahat,”katanya.

Namun, katanya sejahat-jahat yahudi, ia tidak menyeksa dan menzalimi rakyatnya sendiri.
Sebaliknya, beliau berkata Umno dan Barisan Nasional menzalimi rakyat Terengganu dengan menarik balik royalti minyak dan turut menzalimi rakyat Kelantan dengan tidak memberi wang royalti tersebut.
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER