Powered by Blogger.

TEMUI PAKAR UNTUK KURUSKAN BADAN

>> Thursday, 4 February 2010

Rosmah nasihat wanita jangan jatuhkan wanita lain

PAKAR SLIM WORK THE BIG BOS GIRL MAMA

MELAKA: Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor, menasihatkan kaum wanita dan anggota pertubuhan bukan kerajaan (NGO) agar tidak menjadikan wanita lain sebagai musuh terutama di tempat kerja.

note:-
tu dia perdana menteri besar kita berbicara...setelah selesai kes al-tantuya mari kita bersatu setelah saya nampak ramainya wanita menolak saya secara halus...awas dengan kentut saya...ini amaran pertama...cina baik,melayu baik,india baik...jom kerjakan big mama you are the big show

"Daripada kita cuba menjatuhi kaum wanita yang lain, eloklah kita menanam semangat membantu antara satu sama lain agar kita sama-sama mencapai kejayaan," katanya ketika berucap pada majlis ramah mesra bersama beberapa NGO wanita negeri Melaka di Ayer Keroh hari ini.

Rosmah berada di Melaka bagi mengiringi Datuk Seri Najib Razak dalam lawatan kerja sehari ke negeri ini.

note:-
tengok berita hairan menipu melaporkan berita tentang saya...sebenarnya najib mengiringi lawatan saya...semua dah tahu saya pm malaysia..segala rahsia najib dalam coli saya bersaiz 39B...oleh itu saya seru kepada semua wanita tolongan jangan percayakan akhbar menipu ni...dia cuba bermain lighter dengan saya.

Beliau berkata, wanita perlu bersatu dan mempunyai satu suara, satu misi dan satu visi bagi membantu menyahut cabaran abad ke-21.

"Apa yang penting, kita menerima satu sama lain, dan memberi sokongan serta galakan demi kejayaan bersama," katanya.

Rosmah berharap NGO wanita memperbanyakkan lagi program yang selari dengan hasrat kerajaan seperti memperkasakan jati diri serta mempertingkatkan ilmu dan kepakaran. - Bernama

note:-
ayuh kita bersatu menetang pemakan komisyen sukhoi,scorpene...suami saya bukan boleh percaya sangat tu...misi kita adalah melawan al-tantuya...visi kita tambahkan berat badan senang buli suami beb...apa yang penting di sini kta kerjasama mempertahankan saiful al-liwati kerana kita sepakat menjatuhkan karier anwar brahim dan kita angkat brahim ali sebagai pahlawan...saya berharap perbanyakkan lah fitnah,mengada-adakan citer yang bukan...supaya saya dan suami saya berkuasa...ayuh wanita semua kita izinkan suami kta mencari wanita dari mongolia kerana dia cantik,slim bukan malaysia macam tong deram.
Read more >>

Read more...

BERITA LAIN DARI YANG LAIN..PANAS...!!!

TILIKAN SAKAMOI TERHADAP DSAI DAN JEFFRY

Amaran: TILIKAN adalah perkara tahyul dan disiarkan hanya untuk suka-suka dan diletakkan di ruangan HUMOR. Jangan Percaya kepada tilikan ini kerana ianya menjurus kepada syirik. Segala ketentuan qada dan qadar adalah kudrat Illahi.

MENURUT Sakamoi, tukang tilik, seni menilik ini diturunkan oleh kaum Sakai atau Saka atau orang Asli Asia tengah yang telah berhijrah ke Sabah, dipercayai mempunyai kuasa mistik dan ada kaitan dengan mitos (myth) Nunuk Ragang, iaitu 7 anak Kinoringan.
Bersambung kepada elemen DSAI, Sakamoi memberi ramalan bahawa "orang ini berbahaya dia bertandakan putih mata. Menurut kesimpulan terakhir, DSAI telah menjadi pelawak atau badut. 

Mengikut firasat Sakamoi, pada awal 90-an, DSAI sudah berangan-angan menjadi Perdana Menteri, banyak pemimpin di Sabah telah terpedaya untuk mengundi DSAI menjadi timbalan Presiden UMNO. 

Menurut ramalan, ada cubaan untuk mengulingkan Tun M. Pada pertengahan 90-an. Selepas DSAI keluar Penjara, ramalan ini menyatakan bahawa ada api yang membara, ertinya dendam. 

Jadi sebenarnya kata Sakamoi, Parti Keadilan Rakyat (PKR) ini ditubuh untuk kepentingan DSAI untuk menjadi Perdana Menteri dan untuk membalas dendam (memandangkan PKR ditubuh semasa DSAI dalam kemarahan) dan untuk memperolok UMNO dan bukan untuk kepentingan Negara atau Rakyat.

Kata Sakamoi, nama Parti Keadilan Rakyat adalah bukan namanya yang sebenar, kerana lambangnya tidak memadai ‘Keadilan’ pada ‘Rakyat’ dan ‘Negara’. Contohnya di Ijok, DSAI telah meletakkan calon Melayu di kawasan pengudi majoriti India, kalah!, buang RM10 juta, sia-sia. 

Di Sabah sebelum PRU ke-12 DSAI memanipulasikan status Parti, semasa kempen, satu senpun tidak beri kepada bahagian, ertinya tiada polisi kewangan PKR Sabah semasa PRU Ke-12. 

September 2008, berangan-angan lagi untuk menjadi Perdana Menteri tetapi tidak kesampaian kerana tiada lagi wakil rakyat yang percaya dengan janji kosong DSAI. 

Baru-baru ini DSAI meletakkan orang ‘Malaya’ untuk mengetuai rakyat Sabah. (sehingga Sakamoi tercakap Inggeris) "PKR can't even uphold the rules of Natural Justice" 

Yang paling menyedihkan, dalam ucapan DSAI semasa Deklarasi Tambunan, di hadapan ribuan pendengar, berkata "Kamu Tidak Takut Saya Ka? Orang Kata, Saya Suka Gu*** Pa***, Siapa Mau Cuba?" Memangpun semua Rakyat Malaysia tahu DSAI suka gu*** pa****.

Lantas, apabila PKR mendapat ‘Telur’ PRU 12 di Sabah, memorandum KDM/PKR dimasukkan ke dalam bakul sampah.

Seterusnya Sakamoi berkata, DSAI dan Dr. Jeffry jauh dan besar perbezaan mereka, jika Jeffrey menggerakkan udara untuk menghasilkan angin mereka akan berdekatan, (tapi jangan sampai kena gu*** pa****lah) gurau Sakamoi, satu watak dalam elemen Udara adalah ‘Penipuan’, udara mesti sentiasa digerakkan supaya penipuan itu tidak akan terjadi dan Jeffrey yang berelemenkan ‘tanah’ mampu mempengaruhi udara dengan cara memutarkan bumi untuk menghasilkan angin. 

Bererti, Jika Jeffrey terus bersama dengan PKR, ujar Sakamoi, luas tapak tangan lebih luas lagi tapak kaki, kerana kakilah yang lebih penting untuk orang politik. Untuk meramal berapa kerusi PKR/Jeffry akan dapat dimenangi pada PRU Ke-13, buat masa ini, Sakamoi tidak dapat bayangkan kecuali 7 bulan menjelang PRU. 

Bagaimanapun ada bayangan bahawa Jeffrey tiada lagi dalam PKR apabila menjelang PRU Ke-13. Bayangan Sakamoi untuk jumlah kerusi yang akan dimenangi oleh parti-parti pembangkang pada PRU Ke-13, jika PRU jatuh pada hari siang yang panjang dan cuaca yang baik, paling kurang 18 kerusi, kalau elemen berkempen diterima oleh rakyat.

(Nota: artikel ini hanyalah ramalan suasana politik, seperti ramalan cuaca, tidak bermaksud untuk menyakiti atau merosakkan sesiapa.) 


Sumber dari sabahkininote:-
kahkahkah adik beradik berita hairan...adik beradik tv3...adik beradik tv3...cerita di atas tiada kena mengena mana yang hidup atau pun yang mati...semata-mata rekaan untuk melariskan blog...kahkahkah
Read more >>

Read more...

SPRM BUAT KERJA WAYANG OPERA.

SPRM mula siasat Ketua Pemuda MCAPERCUBAAN BERMAIN OPERA DI PENTAS SPRM

PUTTRAJAYA: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) telah melebarkan jaring siasatannya dalam skandal Zon Bebas Pelabuhan Klang (PKFZ) dengan menyoal siasat Timbalan Menteri Pelajaran, Datuk Dr Wee Ka Siong.(gambar)


Adalah difahamkan pegawai-pegawai SPRM telah mengambil beberapa fail dari pejabatnya semalam bagi membantu siasatan terhadap Hijau Sekitar Sdn Bhd, di mana Wee adalah pemegang sahamnya.
Pada 24 Disember lalu, ketua pemuda MCA itu berkata, Hijau Sekitar menyediakan khidmat rundingan kepada Pelabuhan Klang tetapi menafikan terlibat dengan projek kontroversial PKFZ itu.


Syarikat Wee iaitu Hijau Sekitar, bersama empat firma lain, telah dilantik oleh Wijaya Baru Sdn Bhd untuk membuat kajian kemungkinan keperluan pembangunan pelabuhan di Pelabuhan Klang.
Wijaya Baru Holdings Sdn Bhd ialah syarikat induk Kuala Dimensi Sdn Bhd (KDSB) yang membangunkan projek PKFZ yang menelan belanja berbilion ringgit itu.  Ahli Parlimen Bintulu Datuk Seri Tiong King Sing adalah juga ketua pegawai eksekutif KDSB.

SPRM mengambil keputusan untuk menyiasat Wee berikutan laporan yang dibuat oleh Ahli Parlimen Seremban, Tony Fernandez, mendapati Wee masih memegang hampir separuh dari jumlah saham Hijau Sekitar, yang menjalankan kajian kemungkinan untuk membangunkan tanah disebelah PKFZ.
Beliau telah mengemukakan laporan lima muka surat kepada SPRM termasuk lampiran 200 muka surat dan carian dengan Suruhanjaya Syarikat-Syarikat Malaysia mendapati Wee masih memegang 49,998 saham dalam Hijau Sekitar.

note:-
bagus-bagus ini baru betul buat kerja...ini baru berkhidmat untuk rakyat...ini baru betul2 buat wayang depan rakyat...ini baru starting nak tipu media...belakang citer,dokumen bagi balik kata tiada bukti kukuh untuk mendakwa...mana mungkin umno siasat BN...tak masuk akal yang waras bang...maaf sprm kami belum stupid.
Read more >>

Read more...

ANAK MB KESAL DAPAT AYAH MACAM MAT SAID

ANAK Kesal MB ‘Menepis’ Memorandum Yang Dihulurkan

MAT SAID KETIKA KECIL

Chukai, KEMAMAN – Persatuan Anak-anak Peneroka Felda Kebangsaan (ANAK) merasa sangat dukacita dengan layanan buruk yang diberikan oleh Menteri Besar negeri Terengganu Dato’ Ahmad Said. Menurut Presidennya, Mazlan Aliman, walaupun surat telah dihantar, malah kemudian telah di faks kan sekali lagi, namun kedatangan beliau untuk menyerahkan memorandum ANAK di perlekehkan terutamanya oleh Setiausaha Politik Menteri Besar sendiri.

”Saya rasa dukacita kerana negeri Terengganu, nampaknya, walaupun kita teah hantar buat temu janji, dah hantar surat, tapi layanan yang diberikan yang diberikan oleh YAB Menteri Besar, sangat mendukacitakan,”katanya ketika ditemui di sini semalam.

Katanya, ia adalah pengalaman kedua, ANAK mendapat layanan buruk dari kerajaan negeri selepas kerajaan Negeri Sembilan

Manakala, kata beliau, tiga lagi negeri yang telah beliau kunjungi mendapat layanan yang cukup baik, terutamanya negeri Pahang, yang menyambut ketibaan ANAK cukup istimewa.

”(Dari) Lima negeri yang kita (telah) pergi tiga ngeri bagus, iaitu Pahang, Selangoir dan Johor, tapi nampaknya negeri Terengganu dan negeri Sembilan memberi layanan yang sangat buruk,

”dan ini menggambarkan bahawa kerajaan negeri (Terengganu) tidak mempunyai keprihatinan kepada sebahagian rakyat mereka, iaitu masyarakat Felda,”ujarnya.

Beliau berharap masyarakat Felda negeri Terengganu menyedari tentang prilaku MB dan Kerajaan negeri, kerana katanya, beliau bukan membawa isu parti atau politik, tetapi isu rakyat.

Katanya, sebagai pemimpin kepada sebuah sebuah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang mewakili lebih 1.5 juta anal-anak Felda, beliau kesal memorandum sosio-ekonomi dan masa depan generasi kedua Felda ditolak Menteri Besar Terengganu
Read more >>

Read more...

SAIFUL.CAN I FUCK U TODAY...BOLEH LAH?

 Perbicaraan antara DPP Mohd Yusof dengan nyah saiful

MAMPOS  NUAQ KO KALI NI....PASTIKAN KO SG BULOH LAGI

Saiful meletak jawatan pada bulan Jun, atas alasan "malas dan tidak berdisiplin".
Tetapi hari ini Mohd Saiful berkata sebab sebenarnya ialah "kerana tidak tidak tahan lagi diliwat".
Ketika pemeriksaan utama Mohd Yusof, Mohd Saiful berkata pelawaan Anwar itu dibuat selepas beliau menyerahkan dokumen yang dibawanya dari pejabat kepada Anwar.

note:-
daripada hujah dia atas kes ini boleh digugurkan,satu pembohongan saksi utama yang jelas...tapi apa kan daya mahkamah dunia al-umnoi wal kafiri...apa kan daya juga mahkamah hak depa,polis lagilah tak yah citer lah.

Mohd Yusof: Apa buat dengan dokumen bila masuk?

Mohd Saiful: Saya duduk di meja tersebut bertentangan dengan Anwar dan serahkan dokumen.

note:-
yang arif saya duduk atas meja supaya cepat anwar stim....untuk pengetahuan yang arif saya pakai bikini masa tu....saya ni memang minat anwar...sebab tu saya tak kenakan tip untuk puaskan nafsu saya...untuk pengetahuan yang arif kerja2 mcm ni part time saya..cari makan yang arif...cari duit lebih yang arif ekonomi down...minyak naik...gula naik...harga barang semua naik...cuma batang saya je yang tak naik yang arif...yang arif tak cayer saya bukak kan?


Mohd Yusof: Duduk, letak dokumen, apa lepas itu?

Mohd Saiful: Lepas serah dokumen, kami bincang tentang jadual kerja, tidak lama lepas itu beliau tanya satu soalan.

Mohd Yusof: Apa soalan itu?

Mohd Saiful: Can I f--- you today?

Mohd Yusof: Apa reaksi kamu ketika diajukan soalan itu?


Mohd Saiful: Marah dan takut.

note:-
dia tipu yang arif..eee takut konon...bukan ko biasa berniaga bundle kat jln haji taib...patutnya dpp kena tanya awk dah biasakan lakukan kerja2 blowjob...kahkahkah

Mohd Yusof: Ada kamu kata apa-apa?

Mohd Saiful: Tolak pelawaannya.

note:-
kahkahkah...dpp ni pun mangkuk juga dah tahu si dajjal ni penipu penfitnah tanya lah soalan bab2 akhirat...minum arak ke blm...malaikat mana yang cabut nyawa...mesti nyah tu tobatnya


Mohd Yusof: Apa kamu kata bila menolak?

Mohd Saiful: Saya kata saya tidak mahu melakukannya.

note:-
perghhhhh skrip baik ciptaan komposer bijan al-tantuya sharosmah...buat alim alim berok pulak...
pukoq hang keretapi boleh u turn kena balong mat pek...woit dajjal ngaku jelah kata skrip ada kat putrajaya....mamat pelaq ni tak takut mati agaknya...malaikat maut kawan dia kot.


Mohd Yusof: Anwar kata apa-apa bila kamu kata tidak hendak melakukannya?

Mohd Saiful: Dengan nada marah, Anwar kata "what" (apa)?

note:-
aku kalau jd anwar aku kahak je depan tok hakim umno tu...pegang ramai2 dalam mhkamah buka mulut saiful bagi kahak hijau...khaikkkk ptuihhhhhhhhhh

Mohd Yusof: Apa respon kamu?

Mohd Saiful: Saya ulang yang sama.


note:-
bodoh dpp ni tanya soalan yang sama...kalau dia jawab kantoila bagi jawapan tak sama...mamat ni bukan cerdik pun...tak cayer tanya budak2 best dia kat uniten....bodoh tahap pian bai

Mohd Yusof: Seterusnya?

Mohd Saiful: Anwar agak marah, dengan itu saya takut. Anwar arahkan ke bilik tidur utama.

Mohd Saiful berkata beliau kemudian mengikut arahan Anwar dan Anwar selepas itu menutup langsir dan lampu bilik.

Beliau berkata Anwar seterusnya meminta beliau untuk membersihkan dirinya di bilik air.


note:-
jeng..jeng..jeng camera please standby take one take two eksyen...kalau marah mana ada feel nak lakukan projek...anwar pun hilang stim...yang kau mangkuk sangat ikut arahan yang bukan2 y?
kau ni pondan sangat ker nak melawan orang tua tu...orang tua tu siap sakit pinggang lagi...perghhh kau ni memang anjing kurap dicucuk hidung lah...tak ikut kata bos takut kehilangan rm 1000...dpp mangkuk tu patut tanya berapa tip anwar bagi...kahkahkah soklan bonus.

Mohd Yusof: Masa itu dah buka pakaian?

Mohd Saiful: Ya.

Mohd Yusof: Lepas bilas diri?

Mohd Saiful: Saya ambil tuala dalam tandas, saya keluar dengan bawa baju kemeja saya warna putih dan gantung di tempat pemegang almari.


note:-
eeee tak malu telanjang depan orang tua...mmmm dah kantoi yang arif...saiful ni yang goda anwar terbukti telanjang depan anwar...kes ini patut di terajang dan campak depan muka rosmah yang arif...


Mohd Yusof: Kamu bertuala?

Mohd Saiful: Saya bertuala.


note:-
jangan hina mahkamah dpp..sila guna bahasa malaysiakuku...sila rujuk kamus dewan tuala bukan dari bahasa melayu...tuala dari bahasa sepanyol atau belakang negara mongolia...dpp ada faham...si saiful mangkuk kamu faham bahsa saya yang bangang ni...kurang yang arif sebab yang arif ni tak hadsome macam pelepah nyior

Mohd Yusof: Masa keluar dari bilik air, nampak di mana Anwar?

Mohd Saiful: Saya nampak, Anwar di hujung penjuru katil, di bahagian kaki sebelah kanan.

Mohd Yusof: Apa Anwar buat pada masa itu?

Mohd Saiful: Dia berdiri pakai tuala putih dan mengarahkan saya untuk pergi dekat dia, lalu dia peluk saya sambil berdiri.


note:-
ini point dia sebenarnya...yang dari tadi duk konar bearing cam siot je kan...sedikit pertanyaan dari yang arif...masa dia peluk kenapa kamu tak melawan...masa dia peluk adakah kamu stim juga...bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi saiful bodoh...maafkan saya guna bahasa yang kasar...taoi itulah bahasa yang seelok2 nya untuk mung...kamu orang muda boleh jadi pendekar gunung haji taib...anwar orang tua berpenyakit takkan kamu tak melawan sedikit pun...ini kes sudah ragu...ini kes boleh reject...baik kau cakap betul saiful sebelum aku baling hammer ni kat dahi kau..
aku ni pun sokong umno juga tapi tak lah sebodohkau dan sejahil kau...kau ni dah gadai maruah...ini kes ludah kelangit...berapa juta orang pekan upah kau...nak minta biasiswa pun pergi lah jumpa jkk bukan direct pm..lu memang tak de diskriminasi lah...aku jadi hakim pun tak pernah lagi jumpa pm c4 tu...mahkamah mula kecoh sebaik yang arif cakap cam tu...anwar berbisik ke telinga karpal....he karpal ada cam menang ni...yang arif tu umno tak jumud...kuaikuikui....!!!

Ketika itu, peguam Karpal Singh yang mewakili Anwar membuat permohonan agar prosiding seterusnya dijalankan secara tertutup.
Perbicaraan bersambung esok.

note:-
dan esok berkumpul lagi lah pendokong2 keadilan,kaki demo para2 aktivis..perghh lu olang memang berjuang untuk keadilan sangup tinggal kan kerja,buang duit isi minyak,duit tol...perghhhh wa selut...kelibat saiful tidak kelihatan dah masuk 2 hari aku kesana tapi barang liwat belum kelihatan...to saiful lu tunggu lah pembalasan allah...doa orang yang dizalim tiada hijab...lu kena ingat konspirasi tahun 1998....yang terlibat dalam kes anwar berapa orang dah meninggal dunia,berpenyakit misteri...mung saiful tunggu lah....kepala lutut duk dahi mung sat lagi...benda tak mustahil...!!!

Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER