Powered by Blogger.

[video Inside] Seekor Siamang samseng menyerang budak

>> Thursday 15 December 2011

Rakyat tidak lupa bagaimana ketua pergerakan itu, Khairy Jamaluddin pada 2007 pernah menggelarkan rakyat yang menyertai himpunan Bersih sebagai ‘beruk-beruk di jalanan’.
katanya merangkap menantu pak lah zzzzzzzzzzzz.



MELAKA: Siamang yang menyerang dua kanak-kanak di Zoo Melaka kelmarin, sudah ditangkap dan dikuarantin pihak zoo sebagai langkah keselamatan.

Pengarah Zoo Melaka, Ahmad Azhar Mohammed berkata langkah itu prosedur lazim pihaknya bagi mengelak haiwan berkenaan terus mengganas dan menyerang pengunjung.

Katanya, kejadian serangan siamang terhadap manusia adalah pertama kali berlaku sejak Zoo Melaka ditubuhkan pada 1963 dan pihaknya amat terperanjat dan dukacita dengan kejadian itu.
[hmetro]

Saksikan video ini agar tak lari tajuk



Ulasan: Khairy, jangan tiru aksi video ini
Read more >>

Read more...

[Video Inside] Lagi ahli umno sertai PAS di Terengganu

Semakin dekat dengan pilihanraya, yang kini masih menjadi teka teki semakin panas buat parti pemerintah pusat dikepalai United Malay National Organization  atau dengan kata lain United Myanmar atau United MONKEY.

Teruskan berteka-teki dengan golongan marhaen semakin lama semakin menyampah rakyat dengan muka rosmah al-borosi.

Adakah masih kelupaan tarikh 9 Disember 2011 lalu, 80 orang ahli Umno dari cawangan Kampung Banggol Donas yang terletak dalam kawasan Dun Teluk Pasu, Parlimen Kuala Nerus Kuala Terengganu? telah mengambil keputusan keluar dari parti itu dan menyerahkan borang keahlian PAS kepada Salahuddin.[puteri umno]


Diakui sendiri oleh geng gerombolan terengganu bahawa mereka berada dalam keadaan semakin lemah sekarang, sehingga menyebabkan orang ramai semakin hilang keyakinan terhadap Umno BN untuk terus memerintah di negeri itu.

Realiti itu terserlah apabila ahli-ahli Umno di Terengganu kini semakin ramai yang mengambil keputusan keluar dari parti itu dan menyertai PAS, bagi bersama-sama merealisasikan harapan "PAS Ganti Umno" di negeri itu pada Pilihan Raya Umum (PRU) Ke-13 tidak lama lagi.

KENAPA ROSMAH TAK BERTUDUNG
 

Ulasan:sana keluar sini keluar yang pastinya takkan keluar butatutin tv tigo suku
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER