Powered by Blogger.

APA KURANG MEDIA MALAYSIA DENGAN ISRAEL

>> Sunday, 11 April 2010

Oleh:KetuaPolis

note:-
kehkehkeh...biasalah iiulah lumrah duk negara kelas ketiga...biasalah duk negara lebih baik dari bangladesh...jangan buat tak sedar ini negara bukan rakyat punya...ini negara APCO punya...sapa lawan kasi potong...kita masih kekal ISA,penasihat kita yang tersohor...so setakat laporan media berputar alam wa tarak heran...ini media dah terang2 umno apco miliki...so tugas kita lawan jer sampai  yahudi malaysia menyembah bumi...kehkehkeh


Tohmahan kononnya pemberian hak pemilikan tanah oleh kerajaan negeri Selangor kepada rakyat Hulu Selangor adalah gimik politik meraih undi dibidas Menteri Besar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim.
Beliau berkata pemberian tanah ini adalah sebahagian dari rancangan Merakyatkan Ekonomi Selangor yang dilancarkan dua tahun lalu.

Beliau tidak mahu mengikut cara Umno Barisan Nasional yang hanya memberikan tanah setiap kali tiba pilihanraya kecil untuk memikat pengundi.

Kerajaan Negeri Selangor membuat perancangan jangka panjang bagi memastikan ia dapat dijalankan di seluruh Selangor bukan hanya di tempat-tempat tertentu sahaja.

Tan Sri Khalid melahirkan kekesalan dengan tohmahan yang dilemparkan media arus perdana dan berkata Umno-BN seharusnya mengiktiraf usaha Pakatan Rakyat menyerahkan hak tanah kepada penduduk miskin, yang kebetulannya majoriti Melayu.

Beliau menolak kenyataan yang mengatakan Kerajaan Negeri Selangor hanya membuat gimik politik tapi bersetuju dengan kenyataan beliau mengambil kesempatan menggunakan program MES bagi menyelesaikan masalah di Hulu Selangor.

Malah, terang beliau, Barisan Nasional tidak melakukan banyak perubahan setelah lebih 50 tahun menerajui negeri Selangor.


!!!...Cakap pakai AKAL lah,lembu pun ada OTAK...!!! 
!!!...Menembak apa saje yang terlintas di kepala OTAK ...!!!
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER