Powered by Blogger.

TOLONGLAH JANGAN MAIN TEKA-TEKI

>> Saturday, 6 March 2010

Oleh KetuaPolis

note:
Tolong lah zul...siapa mp,adun pkr yang akan bersamamu...mp wangsa maju...mp indra mahkotel...jangan duk main ada,mmmm ramai yang menyokong tindakan saya,mmmm akan ada yang menjejaki saya termasuk ahli,mp2 pas...kehkehkeh zul gua kenal lu lah zul...nak suruh gua dedah ke...nanti gua tanya lebai sayuti ...lebai tu lebih kenal mendalam tentang diri lu...jangan main teka-teki lah bhai...dah rasa tapak kaki dah besar sangat lah tu...dah rasa berkeyakinan sangat lah tu...kini lu terbang bebas menghentam sana -sini tanpa ikatan lembaga disiplin...bila lagi mahu hentam pas yang lu namakan dengan gelaran geng takbir...kehkehkeh...kenapa lu langsung tak hentam umno...lu memang kiamat lah zul...zaman arwah fadhil noor selagi lu ada dalam markas taman melewar selagi tu al-marhum takkan masuk...lu kuar je baru dia masuk...dia pun tak sanggup tgk muka munafik lu zul...baru sikit gua dedah,,,lagi lapan kontena duk belakang rumah gua zul...SELAMAT BERMANGKUK TANDAS DENGAN NAJIB ZUL...kehkehkeh.


!!!...Cakap pakai AKAL,sebab lembu pun ada OTAK...!!!
!!!...Menembak apa saje yang terlintas di kepala otak
...!!!
Read more >>

Read more...

MASALAH BARU GUA

Oleh:KetuaPolis

kehkehkeh...lihat lah dunia apa yang berkalu pada gua dan anak2 buah gua di abad ini...tak habis2 dengan masalah diri sendiri...ank buah gua pulak buat hal...mana tak bermasalahnya ada anak2 buah gua yang tak sembahyang contoh penembak suwandi batu buruk...siap minum arak lagi...perghhhhh gua pening jadi ketua polis hari ini...gua mahu bertaubat nasuha najib larang ...dia kata gua harus berkhidmat lagi untuk umno...tolong lah gua sahabat...kehkehkeh

KUALA LUMPUR – Semua ketua polis daerah diarah mengenal pasti pegawai dan anggota yang mengalami masalah kemurungan bagi membolehkan mereka mendapat khidmat kaunseling.

Ketua Polis Negara (KPN), Tan Sri Musa Hassan berkata, anggota polis yang mengalami masalah peribadi perlu mendapatkan khidmat kaunseling bagi mengelakkan mereka bertindak di luar kawalan sehingga menyalahi undang-undang.

"Kalau ada masalah personal hubungi pakar kaunseling polis, jangan simpan dalam hati,” katanya kepada kepada pemberita selepas majlis dialog bersama penduduk di Dataran Petaling Jaya di sini hari ini.

Musa berkata demikian ketika mengulas mengenai kejadian seorang wanita dan abangnya yang cedera selepas terkena serpihan peluru apabila teman lelaki wanita berkenaan melepaskan empat das tembakan dalam satu kejadian di Pantai Dalam di sini, Selasa lepas.

Teman lelaki wanita itu yang bertugas sebagai pemandu di Jabatan Siasatan Jenayah, Ibu Pejabat Polis Dang Wangi kemudian dikatakan cuba membunuh diri dengan meminum racun. – Bernama


!!!...Cakap pakai AKAL,sebab lembu pun ada OTAK...!!!
!!!...Menembak apa saje yang terlintas di kepala otak
...!!!
Read more >>

Read more...

KEPUTUSAN TERKINI DARI BUKIT AMAN,LOMPAT 3,DIPECAT 1,DAN KELUAR DARI BN1400-KEHKEHKEH

Oleh:KetuaPolis

note:
kehkehkeh...ini lah politik kat malaysia yang paling latest bhai...3 pengkhianat lompat...sorang keras kepala dan eksyen terus di pecat hari ini...kehkehkeh beribu-ribu lemon keluar dari tong taik najib...gelak bro isham ramai2...kahkahkah...alahai rais anak yatim bini berjambul unta...kehkehkeh.

Seramai 1,400 ahli Parti Progresif penduduk di seluruh Parlimen Kuala Langat membuat keputusan meninggalkan parti itu secara beramai-ramai dan menyertai KEADILAN kerana hilang kepercayaan terhadap Barisan Nasional.

Langkah itu mengakibatkan kesemua 17 cawangan PPP di Kuala Langat terpaksa dibubarkan.
Penyertaan itu diketuai Timbalan Pengerusi Bahagian PPP Kuala Langat Muniandy Alagamalai, dua Naib Pengerusinya B. Balasubramaniam dan S. Sellasamy, Setiausaha Bahagian Radha Krishnan Nallusamy, Bendahari G.Anbalagan, Ketua Pemuda S. Joseph dan Ketua Wanita P.Palasakty.

Kepimpinan bekas PPP Kuala Langat menyerahkan borang keahlian KEADILAN kepada Ahli Parlimen Kuala Langat Abdullah Sani Abdul Hamid dalam satu majlis ringkas dua hari lalu.

Abdullah Sani berkata kemasukan beramai-ramai ahli PPP terbabit menangkis dakwaan Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr Rais Yatim yang menyatakan bahawa KEADILAN "bakal gulung tikar" dengan isu beberapa Ahli Parlimennya yang berpaling tadah."Ini menunjukkan kemelut kepimpinan dalam Barisan Nasional dengan menyaksikan penghijrahan beramai-ramai ahli PPP untuk menyertai KEADILAN kerana mereka yakin Pakatan Rakyat sahaja yang boleh membela nasib rakyat dan keprihatinan mereka terhadap kes Datuk Seri Anwar Ibrahim," katanya ketika dihubungi Suara Keadilan.

Menurut Abdullah Sani keputusan tersebut juga membuktikan bahawa ahli PPP terbabit telah hilang kepercayaan terhadap BN di bawah pimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

Beliau juga berkata tindakan itu membuktikan bahawa isu lompat parti yang berlaku dalam KEADILAN baru-baru ini tidak sedikit pun menjejaskan kepercayaan dan keyakinan rakyat terhadap KEADILAN malahan sebaliknya berlaku.

"Tindakan ini menangkis kenyataan Rais Yatim dan saya ingin memberi mesej kepada beliau bahawa dua atau tiga ahli KEADILAN keluar parti, 2,000 atau 3,000 lagi akan masuk ke dalam parti ini," tegasnya.

Setiausaha PPP Kuala Langat, Radha Krishnan ketika dihubungi berkata beliau bersama ahli-ahli PPP terbabit membuat keputusan itu kerana prestasi yang ditunjukkan kerajaan Pakatan Rakyat di Selangor.

"Kami telah mengikuti perkembangan Pakatan Rakyat di Selangor selama setahun lebih dan kami melihat perkembangan yang sangat bagus yang dilakukan oleh kerajaan negeri Pakatan Rakyat,"ujarnya.

Menurutnya ahli PPP turut hilang kepercayaan terhadap parti itu yang kononnya parti pelbagai kaum, tetapi meminggirkan kaum India.

"Barisan Nasional gagal menunaikan janji untuk membantu masyarakat India di Kuala Langat terutama dalam isu melibatkan peneroka India di Pulau Carey yang tidak dapat ditangani dengan baik oleh kerajaan negeri terdahulu. Ia bukan hanya melibatkan orang India, tetapi juga masyarakat kaum asli,"katanya.

Katanya ahli PPP merasa kecewa dengan parti itu dalam pelbagai isu kepimpinan dalam Barisan Nasional, isu sekolah dan bahasa Tamil serta isu jawatan kerajaan yang tidak dibuka penyertaan kepada masyarakat India.suarakeadilan


!!!...Cakap pakai AKAL,sebab lembu pun ada OTAK...!!!
!!!...Menembak apa saje yang terlintas di kepala otak
...!!!
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER