Powered by Blogger.

KDN jangan lupa video jkk yang nie, siyes terbaik

>> Friday 1 June 2012

Video menyeluruh Bersih 3.0 akan ditayang


PUTRAJAYA 31 Mei _ Kementerian Dalam Negeri (KDN) akan menayangkan kepada umum rakaman video yang menyeluruh mengenai perhimpunan Bersih 3.0 pada 28 April lalu.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata, rakaman video akan disiarkan menerusi laman web rasmi KDN atau pun diedarkan kepada media penyiaran tempatan.

Beliau memberi jaminan rakaman itu tidak mempunyai sebarang tapisan, superimpose atau lain-lain aspek yang boleh menimbulkan sebarang kesangsian dalam kalangan masyarakat umum.

``Saya mahu rakyat melihat dalam keadaan yang menyeluruh, sebab ada beberapa video atau imej yang dikeluarkan kini hanya melibatkan masa dan tempat tertentu,'' katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang akhbar selepas menerima kunjungan hormat Ketua Operasi Palang Merah Antarabangsa (ICRC) bagi Asia Timur, Asia Selatan dan Pasifik, Alain Aeschlimann di sini hari ini. - UTUSAN
p/s:  Abang k siyes ni bhai memang video ni terbaik tengok view brapa ribu, tapi tak sampailah 2juta sebagai mana bayar artis KPOP najib baru2 ni. please jangan merogol KDN dibawah anak tun hussin, please please walaupun rakyat dah tahu memang polis bekerja untuk umno
Read more >>

Read more...

Terbongkar Najib membazir 2juta lebih untuk artis haraMjaddah


Patutlah ustaz Azhar tak dapat hadir untuk kuliyah di PICC putrajaya beb, rupa-rupanya Najib nal membazir untuk artis haran jaddah di program maksiat sejuta belia, tengok bawah ni sebagai bukti,ingat aku sembang saja?
KUALA LUMPUR 29 Mei: Kerajaan Umno BN didakwa berbelanja sebanyak RM20 juta bagi menjayakan Himpunan Jutaan Belia minggu lalu.

Menurut sumber yang enggan namanya didedahkan memberitahu, Kementerian Belia dan Sukan turut melantik sebuah syarikat baru yang dikhususkan untuk mengurus sepenuhnya program yang berlangsung sepanjang lima hari di Putrajaya itu.

“Saya dapat maklumat daripada orang dalam iaitu rakan saya yang bertugas dari Kementeria Belia dan Sukan sendiri memberitahu bahawa kerajaan telah berbelanja sebanyak RM20 juta untuk penganjuran Himpunan Belia di Putrajaya itu.

“Malah beliau turut memaklumkan kementerian juga melantik sebuah syarikat yang baru dua bulan ditubuhkan bagi mengendalikan pengurusan program tersebut,” kata pesara kakitangan kerajaan itu menghubungi pejabat Keadilan Daily, hari ini.

Berikutan itu, lelaki itu menuntut penyiasatan lanjut mengenai perbelanjaan kerajaan mengadakan himpunan itu.

“Saya minta perkara ini disiasat kerana sudah tentu kerajaan menggunakan duit rakyat untuk penganjuran program ini,” katanya.

Bertemakan ‘Hari Ini Lebih Baik Berbanding Hari Esok’, 500 aktiviti yang membabitkan 38 segmen dengan 1,000 persembahan diadakan sejak Rabu lalu, memperlihatkan kerajaan lebih ghairah menghidangkan elemen hiburan berbanding kerohanian.

Aktiviti hiburan seperti tarian dan nyanyian juga bertentangan dengan konsep wasatiyyah yang dicanang Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

Adakah penganjuran seperti ini menjadi kebanggaan kerajaan walaupun Himpunan Jutaan Belia tahun ini ‘tercemar’ apabila satu kemalangan berlaku ketika acara perlumbaan drag di Lebuh Wadi Ehsan di Presint 19 pada Sabtu.

Seramai 17 penonton perlumbaan drag cedera termasuk empat parah apabila sebuah kereta perlumbaan terbabas sebelum melanggar penonton.

Mangsa kini berada di Hospital Putrajaya untuk mendapat rawatan lanjut. -KDUmno kata untuk menarik glongan belia lebih ramai sebab tu jemput artis haram jaddah der. lu tak pergi diam jangan nak cakap banyak. kalau nak ikut agama tak leh bergerak lah kiter,,,,AGAMA SOKMOOOOOOOOOOOOOO TAK LEH CARI MAKAN RRRRRRRR

PUTRAJAYA, 21 MEI 2012 - Bersempena sambutan Hari Belia Negara (HBN) 2012 di Putrajaya, satu perjanjian telah di tandatangani antara Stadium First dengan Majlis Belia Malaysia ( MBM ) bagi menyemarakkan lagi acara yang bakal berlangsung di sepanjang tempoh 23 hingga 27 Mei ini.

Perjanjian ini antara lain bertujuan  bagi menarik penglibatan artis dengan para belia pada himpunan belia itu nanti.. Majlis  pemeterai perjanjian itu turut disaksikan  Menteri Belia dan Sukan, Dato’ Sri Ahmad Shabery  Cheek.

Antara artis yang hadir bagi memeriahkan majlis semalam ialah Fizo Omar, Akma AF, Farhan AF dan ramai lagi. Penglibatan selebriti itu bakal menjadikan HBN kali ini lebih meriah dan mampu menarik lebih ramai belia untuk bersama-sama menjayakan program terbesar di negara ini. sini
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER