Powered by Blogger.

CELAKANYA PARTI KAFIR HARBI HARI INI

>> Sunday 28 March 2010

Oleh:KetuaPolis

note:-
kehkehkeh...waaaaaaa ini hari banyak bising itu media gerombolan...media arus perdana negara kuku besi hari ini banyak gila...banyak kecoh...menyanjung parti terang-terang menetang islam...media sanggup meghambakan diri kepaada kafir harbi ini...tapi najib suka maaaaa...bik mama sayang oooooo...parti yang umno paling sayang dalam komponen itu...parti wajib ke atas umat islam menentang...wa mau tanya itu india perak kena tembak tepat ket kepala n dada apa celiter...satu hari je masuk paper...siapa sebenarnya penembak dan siapa yang menyuruh si penembak...kehkehkeh arahan siapa haaaa...kahkahkah...jangan main2 haaa...wa tahu

Datuk Seri Dr Chua Soi Lek memenangi jawatan presiden MCA manakala Datuk Seri Liow Tiong Lai pula menang jawatan timbalan presiden.

Empat jawatan naib presiden dimenangi oleh Datuk Ng Yen Yen, Gan Ping Sieu, Datuk Donald Lim dan Datuk Chor Chee Heung.Read more >>

Read more...

RILEKS KEJAP BOSSS...!!!

JAM GANTUNG


Pandangan dari dekat...inilah jam yang banyak tergantung didalam Masjidl Haram untuk kegunaan para jemaah semua..alhamdulilah .
Read more >>

Read more...

KAHKAHKAH...PADAH MENYOKONG UMNO

Oleh:KetuaPolis

note:-
kehkehkeh...penduduk sini beb sewaktu pru ke 12 sokong umno tahap babi gila...pas adalah bagi mereka parti tidak mengenang jasa...apa guna lawan kerajaan barisan nasioanal...air dah ada...tapi kampung ni masih lagi pakai air perigi...letrik dah ada...tapi kg gerombolan ni masih lagi pakai generator pasar mlm yang lanun2 jual cd duk pakai tu...sekarang lu rasalah sendiri nasib siapa bela siapa sebenarnya mangkuk...kehkehkeh di jumpainya adun kempas dalam surau dapat habuan makian...rumah flat dah dapat apa lagi korang mau...begitulah lebih kurang bunyi nya...mmmm yb datuk bodoh kami cuma mahu pampasan dari kerajaan untuk kos pemindahan dari sini ke rumah baru...kahkahkah pergi mampos melayu bodoh pian...Penduduk cina di situ yang tidak sampai 10 keluarga mendapat habuan sebanyak rm 40 ribu dan rumah teres dua tingkat...kahkahkah alahai gerombolan johor baik sungguh hati kamu membela basib cina ...golongan manusia yang asyik kena tipu melayu umno dan india mic...syabas lu orng kampung mangkuk ni kerana menyokong kami barisan Najis mughalazah...kahkahkah
hai bang tekun potong...kahkahkah potong...potong...potong...kehkehkeh jangan lupa potong ghani punya barang sekali ...wakakakaka

Read more >>

Read more...

MALAYSIA JANGAN JADI BADUT

note:-
kehkehkeh...negara paling lawak...negara paling badut...kerajaan yang sanggup membodohkan rakyat sendiri...gerombolan yang mengangap pemikiran rakyat seperti mereka...kahkahkah alahai gerombolan....melayu sekarang tidak sebodoh zaman madey kutty...kehkehkeh hanya gerombolan saje yang  yang bodoh sampai kiamat...kahkahkah

KUALA TERENGGANU - Ahli Jawatankuasa Kerja PAS Pusat, Mohamad Sabu mendakwa Malaysia ditertawakan oleh dunia kerana indeks rasuah merudum.
 
Katanya, indeks rasuah negara jatuh dan berada ditangga ke-56 di bawah pemerintahan Perdana Menteri (PM), Dato’ Seri Najib Tun Razak sekarang setaraf dengan negara-negara di Afrika. 

“Punca utama Malaysia ditertawakan oleh dunia kerana rasuah, indeks rasuah kita (negara) 4.5:10 di tempat ke-56 yang setaraf dengan negara-negara Afrika,” ujarnya ketika berucap pada Majlis Ceramah Perdana Pakatan Rakyat ‘Selamatkan Malaysia’ di Kuala Ibai, dekat sini, baru-baru ini.

Menurutnya, indeks rasuah tiga bekas Perdana Menteri lalu sebelum Tun Dr Mahathir jauh lebih baik dan berada ditangga ke-20 hingga ke-25 sahaja.

Katanya, di zaman Tun Dr Mahathir indeks rasuah terus naik dan berada ditangga ke-40 apabila dasar penswastaan diperkenalkan di negara ini.

“Apabila naik Tun Abdullah Ahmad Badawi sebagai PM yang kelima selepas Tun Dr Mahathir gejala rasuah masih gagal dibenteras.

“Zaman ‘Pak Lah’ (Tun Abdullah) indeks rasuah terus naik ke tangga 47 meski pun ada usaha memerangi rasuah cuba dilaksanakan dengan menjadikan Badan Pencegah Rasuah (BPR) kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM),” ujarnya.

Bahkan, katanya selepas Dato’ Seri Najib mengambil alih tampuk pemerintahan Perdana Menteri indeks rasuah negara terus naik ke tangga 56 dunia. 

Menurutnya, bahaya rasuah akan menentukan maju mundur sesebuah negara sehingga mewujudkan pembangunan yang tidak berkualiti.

“Rakyat dapat melihat pembangunan yang tidak berkualiti hasil dari gejala rasuah dan ketirisan hingga boleh menyebabkan keruntuhan sesebuah bangunan.

“Negara pula mengalami kerugian dari sudut ekonomi akibat dan tidak cukup wang dengan kos yang sentiasa meningkat,” jelasnya.

Katanya, akibat gejala rasuah tersebut akan berlaku ketirisan serta kebocoran dalam mengurus wang negara dan wang rakyat secara membazir.

Hadir sama pada majlis tersebut Ketua Menteri Pulau Pinang, Encik Lim Guan Eng, Ahli Parlimen Kuala Terengganu, Mohd Abdul Wahid Endut dan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Batu Burok, Dr Syed Azman Syed Ahmad Nawawi.

Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER