Powered by Blogger.

Cubaan najib menipu klate nampaknya gagal.

>> Saturday, 3 March 2012


Sebelum tu baca leteran dari meiarasmi umno kat bawah ni

BACHOK 3 Mac – Kira-kira 47,000 keluarga miskin di Kelantan berpeluang memiliki rumah sendiri atau membaik pulih rumah yang hampir roboh sekiranya Barisan Nasional (BN) diberi mandat memerintah negeri ini pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) kelak.


Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Kelantan, Senator Datuk Dr Awang Adek Husin berkata, tawaran itu akan dimasukkan dalam manifesto BN pada pilihan raya umum akan datang.

"Rakyat Kelantan termasuk bukan bumiputera perlu yakin dengan janji itu kerana BN tidak mungkir janji,” katanya kepada pemberita selepas menemui penduduk di Kampung Bekelam di sini, hari ini.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas kenyataan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dalam lawatan sehari ke negeri ini semalam, yang antaranya akan memberi keutamaan untuk membina lebih banyak rumah rakyat di negeri ini sekiranya BN diberi peluang mentadbir Kelantan.

Dalam lawatan ke tiga daerah iaitu Jeli, Pasir Mas dan Kota Bharu, Najib turut memberi jaminan untuk menyelesaikan masalah bekalan air, ladang rakyat dan infrastruktur. – BERNAMA

Rasuah datang lagi di kelantan hari ini. "you help me,me help you...kahkhaakhkha... sebelum ni cubaan nak rasuah stadium baru di kelantan. semalam janji untuk rakyat kelantan menyediakan rumah untuk orang2 miskin...kalau orang miskin felda  dan pendalaman den  akui akan termakan janji palsu abang najib ni. cover begitu baik yang seblum ini mengutuk negeri itu yang paling miskin.
Read more >>

Read more...

Najib menipu rakyat lagi selepas menghina kelantan


Baca bawah ni petikan media pengampu tahap jilat menjilat kat bawah ni


KOTA BHARU: Datuk Seri Najib Razak hari ini mengumumkan bahawa sisa buangan kilang memproses nadir bumi Lynas di Gebeng, Kuantan akan dipindahkan ke lokasi lain yang jauh dari penempatan penduduk.

Perdana Menteri berkata, keputusan itu diambil selepas mengambil kira soal kelegaan masyarakat tempatan daripada segi psikologi dan emosi.

"Walaupun saintis sudah mempunyai bukti termasuk akuan dari badan-badan antarabangsa sisa buangan itu selamat tetapi kerana masih ada orang yang tidak puas hati yang membabitkan soal emosi dan psikologi, jadi kita putuskan kena pindahkan sisa buangan itu ke tempat yang lebih jauh," katanya.

Beliau berkata demikian selepas menghadiri Majlis Pemimpin Bersama Rakyat dan Majlis Ramah Mesra bersama Profesional Kelantan di sini hari ini.

Najib berkata, kerajaan masih menimbang lokasi bagi sisa buangan yang akan dipindahkan itu dan akan diumumkan kelak. - BERNAMADah baca dah faham? apa yang den nampak jelas dan padat penipuan berlaku lagi  kat atas ni. najib kata Lynas ni tak merbahaya dan selamat. kalau selamat jangan buat jauh-jauh dari penempatan penduduk. den cadangkan ekau buat jer kat pokan dan ekau selaku PM anak jati pahang stakat nak cari seluas tanah takdo masalah.

kalau ekau masih tak memahami apo den cakap ni silo poie ambik wuduk pastu ekau tahajjud duo rakkat insyallah paham lopeh ni. ini adalah berita mengembirakkan rakyat ini adalah janji pilihanrayo.adakah ekau konal Bn baru semalam? kenapo ekau tak cakap jer dopan2 rakyat Kuantan? phuihhhh politik bulshitttt

Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER