Powered by Blogger.

Tiada 'Coke' di kedai kami

>> Friday 25 March 2011

Ekau raso2 nak minum coke poie Israel je, Kedai kami tak jual air yahudi...muahahahahaha

Hakimsa (kanan) dan pembantunya pelawa anda cari Coke dalam peti sejuk di restorannya

Duduk dan order satu Coke. Besar kemungkinan anda akan terperanjat sakan. Tidak pernah anda memasuki mana-mana restoran mamak dan tidak dihidangkan minuman lazim anda. Tidak pernah.


“Kami tak jual Coke di sini. Maaf,” kata pelayan beruniform di Restoran Hakim Seksyen 7, Shah Alam Worldwide. “Tetapi kenapa?,” anda bertanya agak kecewa dan juga hairan. “Oh, sebabnya Coke salah satu produk yang secara terang-terangan membantu Israel. Si Zionist tu?,” dia menjawab, anda pula termalu kerana dididik kepada siapa anda patut berpihak.


Menurut ampunya Restoran Hakim, Haji Hakimsa Shah, dia telah memboikot Coke daripada menghampiri peti sejuknya sejak serangan berdarah tanpa berhati perut oleh Israel ke atas Gaza pada tahun 2008. 

Baginya, kerakusan dan kezaliman rejim apartheid gila zionist Israel itu cukup untuk dijadikan alasan membantutkan mana-mana pendana yang menyalurkan wang kepada negara haram itu. Walaupun hanya pada kadar 1 sen bagi setiap tin Coke.


Hakimsa memiliki dua buah restoran 24 jam di Seksyen 7, yang pertama di Worldwide berhampiran Universiti Industri Selangor dan sebuah lagi di jalan menghala ke kawasan perindustrian Bukit Raja. Dalam usahanya yang kerdil, Hakimsa yakin dia mampu menyebarkan mesej bahawa sesiapapun jangan memberikan sambutan kepada negara seperti Israel yang sedang mewah dengan hasil jualan produk-produk pengeluar yang sememangnya mendanakan rejim ganas zionist itu. Dia memaklumkan Biro HALUAN Palestin bahawa jualan kasarnya tidak terjejas sejak memboikot Coke, malahan bertambah pula rezekinya.

Suatu petanda kepada peruncit dan pengusaha restoran bahawa tidak ada alasan untuk menolak jenama-jenama yang memboncengkan Israel. Tahniah kepada Restoran Hakim. Kami yakin beliau akan muncul di kaca TV selepas berita ini tersebar. Namun, kami masih perlu meyakinkan beliau untuk terus memboikot kesemua 6 jenama yang dikenalpasti Biro HALUAN Palestin.Sumber McDonald's
Read more >>

Read more...

AWAS:Snap agen Yahudi UMNO...Babi

Bagi mengekalkan kuasa memerintah negeri Sarawak,Snap celako terkantoi bergelumang dgn pencacai negaro.Patut asyik sorang PKR kenapo tak BN.


Apakah semua ini? RUNDINGAN RAHSIA SNAP DENGAN BN!

Sarawak Report mendedahkan suatu rundingan rahsia yang telah dicapai dengan SNAP, dalam usahanya untuk menafikan pembangkang tetapi memantapkan lagi cengkaman BN di Sarawak selepas pilihanraya kali ini.

Difahamkan bahawa rundingan, dengan melibatkan BN Persekutuan yang mencurah-curahkan wang kepada SNAP yang baharu sahaja dihidupkan semula (di mana SNAP adalah sebahagian dari pakatan pembangkang), telah diputuskan semasa lawatan PM Najib Razak dan timbalannya Muhyiddin Yassin hujung minggu yang lalu.

Broker utama UMNO Ketua Penerangannya, Datuk Ahmad Maslan, yang turut serta sempena lawatan ke Kuching itu dan telah mengadakan perjumpaan secara sulit dengan pemain-pemain utama SNAP.

Rancangan BN-SNAP itu sebenarnya dibuat untuk mengelirukan para pengundi. Strategi BN adalah berlandaskan cubaannya untuk mendapatkan penyelesaian kepada masalah-masalah itu dengan membeli SNAP dan menipu sesebuah kawasan pilihanraya supaya para pengundi akan ditipu untuk mengundi SNAP kerana mereka akan menganggap bahawa SNAP adalah parti pembangkang!

Setiausaha Kehormat SNAP Stanley Jugol secara sembunyi-sembunyi telah mengumumkan rundingan antara SNAP dan BN kepada seorang pemberita akhbar tempatan pada minggu lalu. Menurut sumber menyatakan bahawa pemberita berkenaan telah menyoal Stanley Jugol mengapa SNAP sering kedengaran menyerang PKR dan bukanya BN yang dianggap 'musuh' sebenarnya.

Stanley Jugol menjawab dengan mengatakan SNAP "memerlukan BN untuk menghantar pembangunan kepada orang-orang di luar bandar dan pedalaman, dan jika ia menyerang BN maka bermakna serangan itu akan mengalang pembangunan dibawa masuk ke kawasan-kawasan itu!"!!!...UMNO REFORM MENUNTUT PERUBAHAN...!!!
Read more >>

Read more...

Ahli Umno menafikan Anwar dalam bidio beb

Barangsiapo percayo bahawo Anwar melakukan seks dongan Amoi cinabeng ini, mako terjatuhlah dio sebagai anak luar nikah.samo juga mempercayai Najib meliwat Zul kulim...kahkahkah


Itulah berlaku ket opis den beb duo hari lopeh.biasolah mangkuk2 umno sahabat den ni bukan orang celik politik,malah politik mereko hanyo ikut-ikutan.Politik orang yang tak pernah kenal tikar sembahyang,politik baka dari lombu umno.muahahahahaha.

Bongap tak bongap kawan den ni kes 3 stooges ni dah hampir basi baru dio terkojut,itupun kerano jentero umno Tv3 duk canang. Memang banggang tahap zainuddin maiden.

"Cammano bhai botul ko Anwar yang buet korjo tu? Kes liwat bolum solosai dah create cito lain?"  Lobih kurang cam gitulah bunyinyo, kawan den yang kaki nombor ekoq.....muahahahaha kantoi siot.

Bhai....cam gini den tak nak cito banyak,meh sini den nak tunjuk kat ekau gambar yang dikatokan Anwar Brahim.Dari situlah ramai kaki atas pagar,umno totok tengok gambar blur kesamaran masing-masing menafikkan itu bukan Anwar tapi itu bapak dio Ibrahim Ali...kahkahakhkah

Den harap kawan-kawan den yang berado ateh pagar,masih bersekongkol dongan gerombolan Ameno berubah kembali pada kebenaran.Den bukan tak tahu yang ekau malas nak berubah sobab ekau raso seleso kehidupan skarang walaupun dibebani kesempitan hidup akibat kenaikan hargo barang beb.ekau raso seleso tiap-tiap bulan tut2 gaji masuk.jonis tak pikir kemasyarakan

Den menyeru kawan-kawan den yang masih berado dalam UMNO berubahlah ...tengok pado kes bidio ni sudah cukup mengenal siapokah umno dan siapokah fitnah? Den umno berani berubah beb,kenapo ekau penakut ?jangan jadi cam najib beb takut kat losmah...kahkahkah

!!!..UMNO REFORM MENUNTUT PERUBAHAN...!!!
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER