Powered by Blogger.

KENYATAAN MERAPU LAGI GILA

>> Tuesday 6 October 2009

DATUK Seri Najib Razak menjelaskan Tan Sri Mohd Isa Samad layak menjadi calon Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Bagan Pinang dan berhak mendapat peluang kedua kerana beliau sudah menebus kesalahannya selepas menerima hukuman yang cukup berat.

HUKUMAN APA TU JIB....SETAKAT GANTUUNG 3 TAHUN KEAHLIAN UMNO DAH KIRA HAPUS DOSA.
Perdana Menteri berkata, Mohd Isa kehilangan jawatan menteri dan Naib Presiden Umno kerana kesalahan melanggar disiplin parti, tetapi beliau tidak pernah menentang parti malah terus setia dan bekerja kuat untuk parti.

OOOO RASUAH KESALAHAN PARTI...INGAT KAN DAH TOBAT NASUHA...JAHIL SUNGGUH UBN NI...BANGGANG PERGHHHHH

"Ikut bacaan kita (BN), Isa adalah calon paling popular untuk bertanding di Bagan Pinang. Dalam sistem kita, penjenayah pun ada peluang kedua. Ada orang yang sudah dijatuhkan hukuman pun diberikan peluang kedua

KAHKAHKAH...TAKUT KALAH MACAM2 KENYATANN BABI GILA KELUAR DAH...POPULAR RASUAH WAKAKAKA
Read more >>

Read more...

PR MENANG BAGAN PINANG

BAGAN PINANG, 5 Okt - Ketua Dewan Ulamak PAS Pusat, Ustaz Harun Taib meletakkan keyakinan untuk PAS mencapai kemenangan dalam menghadapi Pilihanraya kecil di Dun Bagan pinang yang akan berlangsung tidak lama lagi.

Menurutnya, kesepakatan yang wujud antara komponen parti-parti dalam Pakatan Rakyat yang terdiri daripada PAS, PKR dan DAP.

Beliau yang juga Pesuruhjaya PAS Terengganu itu kini berada di Australia untuk mengadakan lawatan di sana berkata,
"Dalam Pilihanraya kecil di Bagan Pinang ini, kita yakin mencapai kemenangan dengan sokongan padu dari komponen parti-parti dalam Pakatan Rakyat yang terdiri daripada PAS, PKR dan DAP,

"Kita harapkan ahli-ahli UMNO memberikan undi mereka kepada PAS dalam Pilihanraya kecil ini, disamping mendapat undian dari pengundi-pengundi Pakatan Rakyat yang sedia ada," katanya ketika pemberita ketika dihubungi kelmarin.

Ketika ditanya tentang target kemenangan samaada berpihak kepada PAS atau BN dalam pilihanraya kecil ini, beliau yakin kemenangan bakal berpihak pada calon PAS.

"Kita meletakkan keyakinan kemenangan PAS dalam pilihan raya kecil di Dun Bagan pinang. Ini dilihat kepada perkembangan politik yang berlaku kebelakangan ini yang banyak berbelah pihak kepada Pakatan Rakyat," ujarnya yang dijadualkan pulang ke Malaysia dalam dua atau tiga hari lagi akan turun sama dalam siri kempen yang sedang berlangsung ini.
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER