Powered by Blogger.

PANAS....!!!! Terkini DEBAT RAKYAT Anjuran GAPS banyak kerusi dari UMNO

>> Monday 12 December 2011

Kalau ceramah Pakatan rakyat den ghaso tak perlu sediakan kerusi malah sanggup berhujan panas. difahamkan bukan debat,kerana hanya bercakap sesorang ala2 ceramah. tetapi nak perkasakan beliau sebagai ahli parlimen atau penceramah yang hebat,dan menyedapkan hati UMNU tulis lah DEBAT. tak tertipu melayu kalau bukan umno


 umno dah terbogel habis 
 
 Sambutan "HANGIT" DEBAT RAKYAT Anjuran Gagasan Anti Penyelewengan Selangor GAPS Di Seksyen 7 Kota Damansara Sekarang Ini. Acara Yang Kononnya Nak Dibuat Kat Padang Awam. Terpaksa Ditukar Ke Dalam Dewan Gara-Gara Kehadiran Yang tidak menggalakan. Tetamu diundang GAPS, Zulkifli Noordin Berceramah Dengan Tajuk Selamatkan Selangor Serta Menghentam DS Anwar Ibrahim.

Maybe Zulkifli Noordin Selamatkanlah Kulim Bandar Bharu Tue Dulu Takut-Takut Terlepas Kat Pakatan Rakyat Pulak Pada PRU 13 Nanti... Dalam Sibuk Nak Selamatkan Selangor, Zul Pulak Gigit Jari Nanti... Ramainya Kerusi Dari Orang. !!!! Tue Pun Org2 UMNO.. Nak Harap Rakyat Datang...? Sorrylah... Takut Hujan Pulak Nanti [fb kbbu]

Ulasan: Umno dah ketandusan isu menghentam PR so ekau tunggu apo laie? jangan nak monang dengan kelemahan musuh sebaliknya bina kekuatan sendiri.
Read more >>

Read more...

18sx-Gambar terPANAS lebih panas dari gambar Fasha sandhaDilarang sama sekali meniru aksi-aksi dalam gambar tersebut,anda boleh didakwa dalam seksyen 17 kanun keseksaan aksi lucah 18sx. budak2 sedang bercuti sempena cuti sekolah amat-amat dilarang menonton menyebabkan anda terkeluar air keringat.

Mana-mana pakcik makcik felda yang penyokong tegar umno amat-amat digalakkan menonton gambar ini lama-lama, muda-mudahan anda terbuka hidayah supaya tak meniru aksi ghairah ini.

Ulasan: setelah kembali dari tanah suci ingatkan berubah tiru makcik sebelah tu, menutup kepala dengan sempurna.semoga terbuka hidayah mu bini najib
Read more >>

Read more...

[Video Inside] penceramah umno mengamuk macam lembu gila

Kesian bonar den tengok sorang penceramah umno di pentas  yang den kurang pasti sapo namo penceamah yang bijak ini.menceramah macam seolah-olah di rasuk syaitan atau sawan khinzir.


Ceramah umno itu diadakkan semata-mata ingin membuat provokasi murahan kononya membalas hujah apa yang di ceramahkan oleh penceramah Pakatan Rakyat yang diadakan bersebelahan, namun apa yang dicakapkan oleh mamat pencacai ini tak ubah seperti seekor anjing gila menyalak tak kira siapa lalu depanya.

Den kiro ekau ni bernasib baik sebab berceramah bukan kampung den, ekau berani bilo berada di negeri2 yang kuat umnu nya di dun bukit Baru melaka <------- Lokasi pentas ceramahulasan: teringat den kato-kato abang mat sabu "Negeri paling terakhir pas dapat tawan adalah melako"
Read more >>

Read more...

PKR kini lebih berhati-hati dari terus calonnya menjadi BEBAS

Belajar dari kesilapan menanda kan anda tak ego, mengaku kesilapan lalu mengambil calon tiada tapisan. jangan belajar dari umno sudah,rosak aqidah.


KOTA BHARU - PKR akan memastikan calon yang bertanding di Pilihan Raya Umum 13 (PRU 13) memiliki kelayakan tinggi selain setia kepada perjuangan bagi mengelak senario lompat parti berulang.

Setiausaha Agungnya, Sai­fud­­din Nasution berkata, berbanding PRU 2008, pemilihan calon PKR pada kali ini dilihat lebih tersusun serta memiliki ramai yang berkelayakan dan berpontensi untuk diangkat sebagai wakil rakyat.

“Untuk calon kita melalui beberapa kriteria, antaranya kelayakan, penerimaan masyarakat terhadap kemungkinan menjadi calon dan ketaatan kepada parti, ini penting kerana PKR melalui episod yang tak berapa sedap sebelum ini, kita belajar melalui pengalaman,” katanya di sini semalam.

Sebelum ini empat Ahli Parli­men PKR menjadi wakil rakyat bebas di Dewan Rakyat manakala lima di peringkat Dun melibatkan Perak, Kedah dan Selangor.

Dalam pada itu Saifuddin berkata, pihaknya menerima sejumlah nama-nama calon yang dikemukakan dari saluran parti melalui peringkat Parlimen dan Dun manakala saluran kedua melibatkan penca­rian dan permohonan.

“Kita masuk pusingan terakhir menjelang pilihan raya, PKR tidak akan melalui seperti PRU 2008 yang mana tak ramai yang sedia menjadi calon, puas pujuk, orang tak bersedia, nak marah tak boleh pilihan raya terdahulu Barisan Nasional (BN) menang besar, contoh (Parlimen) Subang dengan dan Kelana Jaya majoritinya lebih 10,000,” katanya.

Beliau berkata, peluang mem­baiki prestasi cerah memandangkan persiapan jauh lebih baik berbanding dua PRU sebelumnya kerana faktor penonjolan calon lebih awal, kerjasama gabungan Pakatan Rakyat dan tawaran dikemukakan kepada pengundi.

Saifuddin yang juga Ahli Parlimen Machang bagaimana­pun enggan mengulas mengenai ura-ura mengatakan beliau akan bertanding di Lembah Klang bagi memberi peluang kepada calon tempatan bertanding di Kelantan.[sinar]

Ulasan:tahniah PKR belajarlah dari PAS rakan anda macamana mentarbiyah ahli2nya cukup2 lah calon seperti zul kulim.
Read more >>

Read more...

Iklan lokasi D

BANTUAN ANDA DIPERLUKAN

BLOGGER

KOLEKSI Abang k

BLOGGER